23-09 Auditiedag 1 MAF-Junior

Onder de naam MusicAllFactory-Junior start Factorium Podiumkunsten dit cursusseizoen met een professionele opleiding voor jonge, getalenteerde jongens en meiden (12-14 jaar) met podiumervaring en ambitie voor het musicalvak. De opleiding is onderdeel van de fameuze deeltijdopleiding MusicAllFactory. Auditiedata: 23 & 24 september.

De opleiding MAF-Junior onderscheidt zich van de MusicAllFactory door het specifieke lesprogramma afgestemd op de jonge stem, lichaam en ontwikkeling. Je werkt in een kleine groep van leeftijdsgenootjes met een vergelijkbare ervaring en ambitie. Je volgt zorgvuldig afgestemde lessen om je stem, dans- en acteertalent op een gezonde manier te trainen en je klaar te maken voor audities voor een vooropleiding/vakopleiding.

 

De duur van dit speciale traject is maximaal 2 jaar; je kunt dus ook 1 jaar deelnemen! Om aangenomen te worden op de MAF-Junior moet je auditie doen. Deze audities zijn gepland op 23 en 24 september.

 

Wie zijn de docenten?

Onze docenten zijn professionals op het gebied van dans, zang en acteren. Ze hebben bovendien kennis over en ervaring met het werken met jonge talenten en beheersen de verschillende technieken en methodieken die op HBO-vakopleidingen worden gebruikt. Veel van onze docenten zijn werkzaam bij de Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK).

 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

 

  


Datum: Zaterdag 23 september
Locatie: Factorium Tilburg
Aanvang: Tijdstip volgt na inschrijving
Entree: Zie cursusinformatie