04-03 Factorium Festival - Gratis

Op zondag 4 maart wordt het hoofdgebouw van Factorium omgetoverd tot één groot podium. Oftewel: het Factorium Festival! Het is een dag voor jong en oud, gevuld met muziek, dans, theater en musical. Je ziet spetterende optredens én kunt zelf in de huid van een superster kruipen bij workshops en masterclasses van o.a. Ruud Jolie (Within Temptation) en Daphne Scheerlink (o.a. Everybody Dance Now)!

 

Tussen 13.00 - 18.00 uur wordt alles uit de kast getrokken in een heel afwisselend programma in onder andere de Factoriumzaal, De Witte Salon, De Nachtclub, Kinderatelier en Poptempel. Dit alles in lentesfeer, we zetten de bloemetjes alvast buiten! Je kunt op je gemak rondslenteren, genieten van de vele optredens en voorstellingen, meelopen in een mysterie-tour, muziekinstrumenten uitproberen, je coupe laten stylen door zingende kappers, openbare repetities en bijzondere masterclasses bijwonen, terug in de tijd gaan bij een Chaka Khan tribute en er is zelfs een Room for guilty pleasures!

  

Speciaal voor de kids!

Speciaal voor de kinderen is er een Kinderatelier waar ze lekker kunnen knutselen, met muziek bezig kunnen zijn en mee kunnen doen aan mini-workshops. Natuurlijk zijn papa en mama ook van harte welkom. 

 

 

 < VOLLEDIGE PROGRAMMA VOLGT BINNENKORT > 

 

 


Datum: Zondag 4 maart
Locatie: Factorium Tilburg
Aanvang: 13.00 - 18.00 uur
Entree: Gratis