16-10 Zin-in-alles!-dagen - €10,00 / €12,50

Twee héle leuke, creatieve dagen in de herfstvakantie (15 & 16 oktober) voor kinderen van groep 1 t/m 8 en jongeren uit de 1e en 2e klas van het VO. De dagen zijn gevuld met twee hele leuke dagen gevuld met workshops muziek, theater, dans, musical en beeldende kunst. Inschrijven kan t/m 5 oktober.

 

Groep 1 & 2 

 

We willen graag dat ook de hele jonge kinderen al lekker genieten van de Zin-in-alles!-dagen. Op maandag 15 oktober krijgen de kinderen de workshops muziek, theater en beeldende kunst en op dinsdag 16 oktober de workshops muziek, dans en beeldende kunst. Muziek en beeldende kunst komen dus beide dagen aan bod, maar de invulling is anders. De dagen zijn ook wat korter dan de Zin-in-alles-dagen voor de 'oudere kinderen'. Maar we weten zeker dat de kinderen vol verhalen thuis komen! 

 

 

Groep 3 t/m 8 

 

VOL: HELAAS IS HET VOOR DEZE LEEFTIJDSGROEP NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN 

Op maandag 16 oktober krijg je workshops in dans, muziek en beeldende kunst. En de volgende dag op dinsdag 17 oktober kun je meedoen aan workshops musical, theater en beeldende kunst. Je gaat lekker zingen, flink dansen (ook Streetdance of Hiphop!), toneelspelen, tekenen, stempelen en aan de slag met textiel. Dat wordt lekker hard werken maar natuurlijk vooral heel veel plezier maken! 

 

Project F voor 10 - 14 jaar


Op maandag 15 oktober hebben we ook weer Project F! Hou jij van vloggen, challenges, tutorials en typetjes spelen? Dan is dit de workshop voor jou. Je leert hoe je allerlei types neer kunt zetten en hele vette vlogs kunt maken! Doe je mee? Breng dan ook je telefoon met selfiestand of een camera mee, je oplader en eventueel een selfiestick of tripod.

 

 

Soapacteren - voor jongeren 1e en 2e klas V.O.

 

 Zit je in de 1e of 2e klas van het voortgezet onderwijs? Op dinsdag 16 oktober volg je de workshop Soapacteren waarin jij zelf een soapster wordt! In een soap is alles hééél erg. De personages zijn héél erg boos, héél erg verdrietig, héél erg blij en ga zo maar door. Ze maken ook hééél heftige dingen mee, want een soap bestaat nou eenmaal uit hoogte- en dieptepunten. En niets is zo lekker om te spelen als dat! Ben je tussen 11-14 jaar, dan kun je je ook inschrijven voor project F (zie hierboven). 

 

Praktische informatie en inschrijven  


Vanwege de kwaliteit van de workshops en het plezier van de kinderen en jongeren, delen we de groepen in op leeftijd. Als je een vriendje of vriendinnetje mee wil nemen, geef dit dan aan bij je aanmelding. We houden hier rekening mee bij het indelen van de groepen. Speciale kleding is niet nodig, je kunt gewoon iets aandoen waarin je lekker kunt bewegen. Hou er wel rekening mee dat bij de workshops beeldende vorming met verf gewerkt kan worden. Je neemt zelf een lunchpakketje mee, wij zorgen voor iets lekkers en wat te drinken.

  

Data: maandag 15 oktober en dinsdag 16 oktober (herfstvakantie).
Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg.
Groep 1 & 2: 10.00 - 13.00 uur,  €10,00 per dag - klik hier om in te schrijven.
Groep 3 t/m 8: 10.00 - 15.30 uur, €12,50 per dag - zit vol.
Project F : 10.00 – 15.30 kosten €12,50 per dag - - klik hier om in te schrijven.
Soapacteren: 13.00 - 16.00 uur, kosten €12,50 per dag - - klik hier om in te schrijven.

 
Vlak voor de Zin-in-alles!-dagen versturen we een e-mail met de groepsindeling en meer informatie. Bij afwezigheid is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk, tenzij wij minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte worden gesteld. 

 

De workshops beeldende kunst worden verzorgd door Ateliers Tilburg

 

 

 


Datum: Dinsdag 16 oktober
Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A Tilburg
Aanvang: zie hierboven
Entree: €10,00 / €12,50