19-05 Amy's Greatest Dream - €10,00

Amy’s greatest dream

Eén meisje, één droom, één team

 

En ook nog maar één kans om deze bijzondere circus show te bezoeken. Tweemaal uitverkocht op festival Circolo, besloten deze jonge en talentvolle circusmakers de show naar het theater te brengen. In het Jan van Besouwhuis laten ze op zondag 19 mei zien wat ze in huis hebben. En dat is heel wat. Niet voor niks wonnen ze in 2017 glorieus Circus Got Talent en treden ze geregeld op tussen internationale circusartiesten.

 

Een droom die tot leven komt

Deze show ontstond als eerbetoon aan een overleden circusgenootje: Amy. Zij zat op circusles in Goirle en droomde erover om later in een echt circus op te treden. Voor haar wordt deze droom helaas nooit meer werkelijkheid. Amy stierf drie jaar geleden op achtjarige leeftijd. Met deze show laat circus Pinilotta zien dat Amy niet wordt vergeten. Sterker nog, ze laten haar droom tot leven komen.

 

Het resultaat is een heel bijzondere circusvoorstelling. Dromerig en ontroerend, maar ook snel, dynamisch en met een enorme wauw-factor. Amy hield ook van dansen, ze volgde dansles bij Factorium. In samenwerking met Factorium krijgt ook deze kant van Amy een mooie plek op het podium.

 

Erbij zijn?

Let op: tot 1 april zijn de kaarten in voorverkoop en kosten ze €10,- per stuk. Na 15 april betaalt u €12,50 per kaartje. Meer informatie en kaarten: www.janvanbesouw.nl. Amy’s greatest dream, zondag 19 mei, 15.30 uur.


Datum: Zondag 19 mei
Locatie: CC Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 Goir
Aanvang: 15.30 uur
Entree: zie hierboven