Klachtenregeling

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij Factorium Podiumkunsten. Al onze docenten en overige medewerkers doen hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, of zijn de lessen of onze dienstverlening niet naar wens, laat het ons dan weten. Je kunt in dat geval de docent(en) of medewerker(s) in kwestie aanspreken.

 

Kom je er samen niet uit, of heb je een klacht waarmee je je niet rechtstreeks tot betreffende persoon of personen kunt wenden, neem dan contact met ons op.

 

Ongepast en ongewenst gedrag

Factorium Podiumkunsten wil ongewenste omgangsvormen zoals seksuele intimidatie, agressie, discriminatie en (verbaal) geweld voorkomen. Krijg je hier toch mee te maken, dan kun je desgewenst contact opnemen met een intern vertrouwenspersoon van Factorium Podiumkunsten. Deze persoon fungeert als eerste aanspreekpunt en verwijst zo nodig door naar een externe vertrouwenspersoon. De externe vertrouwenspersoon zorgt dan voor passende vervolgstappen.

 

Factorium Podiumkunsten heeft zich aangesloten bij een onafhankelijke, landelijke klachtenorganisatie de 'Coördinatie Onafhankelijke Klachtencommissie'. De primaire taak van deze klachtencommissie is de bij haar ingediende klacht te onderzoeken. De commissie verklaart op basis hiervan de klacht al dan niet ontvankelijk of gegrond.

 

> Contactpersoon: Bettina Boor (b.boor@factorium.nl), tel: 013 - 535 40 55.

 

meer informatie print