Tegemoetkoming in de kosten

Evenals Factorium zelf, vinden ook de verschillende gemeentes waarin Factorium werkzaam is het belangrijk om mensen te laten meegenieten van podiumkunst. Soms zijn financiën een drempel om dit ook daadwerkelijk te kunnen doen.  En dat is uiteraard jammer! Voor deze groep mensen (met minimuminkomen) zijn er toch mogelijkheden in de vorm van een tegemoetkoming in de kosten. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende regelingen. Let wel: vaak is het zo dat als je gebruik maakt van de ene regeling, je niet meer in aanmerking komt voor een andere.


Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout

Voor iedereen met een minimuminkomen is er de ‘Meedoenregeling'. Jij en je gezinsleden krijgen dan € 100,00 per persoon om te besteden aan een (of meerdere) activiteiten. > Klik hier voor meer informatie en voor het indienen van een aanvraag. Tip: kijk ook of u in aanmerking komt voor een bijdrage van Stichting Leergeld.  

 

Goirle

In Goirle is er voor gezinnen met een minimuminkomen een ‘Solidariteitsregeling' voor kinderen van 2 tot 18 jaar in het leven geroepen. De Solidariteitsregeling bedraagt € 250,00 per kind, per jaar. > Klik hier voor meer informatie en voor het indienen van een aanvraag. Tip: kijk ook of u in aanmerking komt voor een bijdrage van Stichting Leergeld.

 

Stichting Leergeld

In onder andere de gemeentes Tilburg en Goirle bieden mogelijkheden aan voor een tegemoetkoming in de kosten via Stichting Leergeld. > Klik hier voor meer informatie en voor het indienen van een aanvraag.

  

> Is het niet helder of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Tel: 013 - 535 40 55 of info@factorium.nl. Wij kunnen je ook vertellen wat voor aanbod wij hebben binnen jouw financiële mogelijkheden. 

 

meer informatie print