Elektronische leeromgeving (ELO)

Factorium heeft een elektronische leeromgevingen (elo). Een elo is een website die speciaal is ingericht ter ondersteuning van de lessen bij Factorium. Op een elo vind je allerlei soorten lesmateriaal, bijvoorbeeld: instructievideo's, bladmuziek, geluidsfragmenten, foto's, quizzen en testen. 

 

De elo is als een verlengstuk van de reguliere les. Het helpt je om in eigen tempo en buiten de lesuren om je leerproces te verdiepen en te verbreden. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat je niet meer hoeft te wachten op een volgende les als je meer wilt weten over een bepaald onderwerp, maar ook dat je rustig kan terugkijken naar hetgeen in voorgaande lessen is uitgelegd.

 

De combinatie van lessen bij Factorium en online ondersteuning via de elo biedt het beste van twee werelden: de kracht van persoonlijk contact en het gemak en comfort van ondersteuning en lessen op afstand. Het contact tussen cursisten en docenten, maar ook tussen cursisten onderling wordt bovendien intensiever benut door de mogelijkheden die de elo biedt.

 

 

meer informatie print