Musical4U

 

Factorium is een specialist op het gebied van musical. Al meer dan 20 jaar geven onze docenten lessen in de vakken, zang, dans en spel aan kinderen, jongeren en volwassenen op alle niveaus. De Musical4U is er voor wie zin heeft zijn musicaltalenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Plezier en vakmanschap staan voorop.

 

En natuurlijk rond je het cursusjaar af met een optreden voor publiek in onze zaal. Noteer de datum maar alvast:  zaterdag 10 juni 2017 is DE grote musicalshowdag en jij kunt erbij zijn!

In 2018 is dat zaterdag 9 juni.

 

Belangrijke data seizoen 2017 - 2018:

18 september 2017: start cursusseizoen en proeflesweek

4 maart 2018: Optreden door alle groepen van de M4U met de Musicalliedjesshow tijdens Factoriumfestival.

12 mei 2018: werkochtend of - middag.

9 juni: De grote Muscialshow.

 

 Lees meer...

 

MusicAllFactory 

Wil je van Musical je vak maken? Wil je doorstromen naar de Fontys afdeling Muziektheater/ Musicaltheater? Dan is de MusicAllFactory iets voor jou! Factorium biedt een professionele deeltijdopleiding die je klaarstoomt voor een baan in de musicalwereld. Daarnaast hebben we een vooropleiding die je voorbereidt op een plek op een voltijdopleiding elders in Nederland. Wij werken met docenten die allemaal betrokken zijn en/of werken op de Fontys Hogeschool voor de kunsten. LET OP: wij zijn de enige echte MusicAllFactory van Nederland!

Er is een MusicAllFactory voor jongeren en een MusicAllFactory voor volwassenen.

 

 

MusicAllFactory-jongeren met 'Familie A.'

Familie A. is een zinderende, humoristische musicaltheatervoorstelling waarin 41 zeer talenvolle jongeren, begeleid door een live-band, vol overtuiging laten zien wat (hun) passie is. Bereid je voor op een huiveringwekkend sterk staaltje schik en spanning! Te zien op 1 en 2 juli.

Lees verder

M4U Goirle & dansgroepen Danza en Cumbre met 'Lunatic'

Het is maandagavond. Uit het repetitielokaal klinken prachtige klanken. Vol vuur zingen de leerlingen: "Dus je denkt je bent gek! Ja je denkt je bent gek. Is dat dan wel echt zo".

De Musical4U en de dansgroepen Danza en Cumbre zijn hard aan het repeteren voor hun voorstelling ‘Lunatic’. Zondagavond 7 juli te zien in CC Jan van Besouw.

Lees verder