Musical4U

 

Factorium is een specialist op het gebied van musical. Al meer dan 20 jaar geven onze docenten lessen in de vakken, zang, dans en spel aan kinderen, jongeren en volwassenen op alle niveaus. De Musical4U is er voor wie zin heeft zijn musicaltalenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Plezier en vakmanschap staan voorop.

 

En natuurlijk rond je het cursusjaar af met een optreden voor publiek in onze zaal. Noteer de datum maar alvast:  zaterdag 19 juni 2018 is DE grote musicalshowdag en jij kunt erbij zijn!

 

Belangrijke data seizoen 2017 - 2018:

18 september 2017: start cursusseizoen en proeflesweek

4 maart 2018: Optreden door alle groepen van de M4U met de Musicalliedjesshow tijdens Factoriumfestival.

12 mei 2018: werkochtend of - middag.

10 juni 2018: De grote Muscialshow.

 

 Lees meer...

 

MusicAllFactory 

Wil je van Musical je vak maken? Wil je doorstromen naar de Fontys afdeling Muziektheater/ Musicaltheater? Dan is de MusicAllFactory iets voor jou! Factorium biedt een professionele deeltijdopleiding die je klaarstoomt voor een baan in de musicalwereld. Daarnaast hebben we een vooropleiding die je voorbereidt op een plek op een voltijdopleiding elders in Nederland. Wij werken met docenten die allemaal betrokken zijn en/of werken op de Fontys Hogeschool voor de kunsten. LET OP: wij zijn de enige echte MusicAllFactory van Nederland!

Er is een MusicAllFactory voor jongeren en een MusicAllFactory voor volwassenen.

 

 

Musical4U Goirle pakt weer uit!

We hebben Musical4U Goirle bijna een jaar moeten missen, maar ze zijn terug van weggeweest! En hoe. Op zondag 24 juni zien drie eigentijdse en spetterende musicals het levenslicht. Dat wordt weer heerlijk ouderwets genieten voor het musicalminnend publiek! De kaartverkoop is gestart.

Lees verder