Musical4U

 

Factorium is een specialist op het gebied van musical. Al 25 jaar geven onze docenten lessen in de vakken, zang, dans en spel aan kinderen, jongeren en volwassenen op alle niveaus. De Musical4U is er voor wie zin heeft zijn musicaltalenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Plezier en vakmanschap staan voorop.

 

En natuurlijk rond je het cursusjaar af met een optreden voor publiek in onze zaal. Noteer de data maar alvast: 13 april 2019 musicaldag in Goirle en 26 mei musicaldag 2019 in Tilburg.

 

Belangrijke data seizoen 2018 - 2019:

10 september 2018: start cursusseizoen en proeflesweek voor kinderen en tieners in Goirle.

19 september 2019: start cursusseizoen en proeflesweek in Tilburg voor Jonkies, kinderen, tieners en volwassenen.

17 maart 2019: Optreden door alle groepen van de M4U met de Musicalliedjesshow tijdens Factoriumfestival.

13 april 2019: Musicalshowdag in Goirle.

26 mei 2019: De grote Muscialshowdag in Tilburg.

 

 Lees meer...

 

MusicAllFactory 

Wil je van Musical je vak maken? Wil je doorstromen naar de Fontys afdeling Muziektheater/ Musicaltheater? Dan is de MusicAllFactory iets voor jou! Factorium biedt een professionele deeltijdopleiding die je klaarstoomt voor een baan in de musicalwereld. Daarnaast hebben we een vooropleiding die je voorbereidt op een plek op een voltijdopleiding elders in Nederland. Wij werken met docenten die allemaal betrokken zijn en/of werken op de Fontys Hogeschool voor de kunsten. LET OP: wij zijn de enige echte MusicAllFactory van Nederland!

Er is een MusicAllFactory voor jongeren, junioren en een MusicAllFactory voor volwassenen en een tak voor Klassiek Muziektheater.

 

 

Musical4U met Peter tegen Haak & Hakuna Matata

Op zondag 26 mei staat de duovoorstelling van Musical4U op de planken in het Factorium Theater! De kids spelen 'Peter tegen Haak' en de tieners 'Hakuna Matata'. Maak je op voor een spetterende musicalmiddag! De ticketsverkoop is begonnen!

Lees verder