Cursussen

Welkom bij de dansafdeling van Factorium! Het hele jaar door kun je bij ons dansen tot je er bij neervalt! We beginnen voor de aller jongsten met Peuterdans. Daarna kun je alle 'dans'kanten op. We hebben korte en lange cursussen en we bieden allerlei workshops aan.

 

Iedereen kan vrijblijvend proeflessen volgen in de diverse dansstijlen, leeftijdsgroepen, korte cursussen of jaarcursussen: Van Peuterdans, Kleuterdans, Kinderballet, Kinderdans, Kidsswing, Streetjazz, Dansmix, Klassiek ballet tot Breakdance, HipHop, 'Heels', Storytellers, Modern/Contemporary, Streetdance, Pilates, Hedendaagse dans (modern), Jazzdance. Daarnaast heeft Factorium maar liefst 5 voorstellingsgroepen waar jij, na een auditie, ook deel van kan uitmaken. 

 

Klik in het menu aan de linkerkant van deze pagina en kijk bij de verschillende dansstijlen voor de lesplaatsen, lesdagen en -tijden. Kom meedansen en/of schrijf je in! 

 

Start cursusjaar 2018-2019 : in de week van 3 september, doe mee met onze proeflessen en schrijf je in!

 

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon van de dansafdeling

Agaath Verspeten (a.verspeten@factorium.nl). 

 

 

 

 

 

 

TUDé: Urban House #3 - Stark Ravin' Mad

In de Urban House Residenties wordt er gewerkt aan 3 urban dansproducties die in het theater te zien zijn. Bij Factorium staat Urban House #3 Stark Ravin' Mad! Op 9 oktober krijg je tijdens een openbare repetitie de kans om aanwezig te zijn bij het maakproces van deze productie (entree: gratis). Op 28 oktober staat de productie in ons theater!

Lees verder

Leer lesgeven via de Switch2Move methode

Begin oktober en eind november biedt Andrew Greenwood een 3-daagse cursus aan waarin je leert hoe je veilige, doeltreffende en plezierige dans- en bewegingslessen kunt geven aan kwetsbare ouderen. Dit alles via de Switch2Move methode. De cursus is bedoeld voor docenten, dansers en dansstudenten, medewerkers gezondheidszorg, therapeuten en activiteitenbegeleiders.

Lees verder