Cursussen

De theaterafdeling van Factorium biedt cursussen, workshops en projecten voor jong en oud, ervaren en onervaren!

 

Voor 2017 - 2018 zijn er weer nieuwe korte en lange cursussen op alle niveaus. Kom naar de open dag op zondag 17 september 2017 (13.00 - 16.00 uur) op onze hoofdlocatie op het Koningsplein te Tilburg en maak kennis met onze vakdocenten en neem een kijkje in de lessen.  Wil je al eerder zien en meemaken wat Factorium te bieden heeft? Kom kijken bij een van onze voorstellingen. De data en aanvangsttijden van de uitvoeringen staan vermeld in onze agenda op deze website. Je bent van harte welkom!

 

Inmiddels zijn al onze cursussen gestart en gaan we met nieuwe cursussen van start in januari 2018. Op 25 januari is er een info -avond van 20.00 tot 22.30 uur. LET OP: er is een vast programma met korte proeves waar je aan deel kunt nemen. Gratis.

 

Heb je wensen of ideeën? Mail dan naar info@factorium.nl.  Contactpersoon voor theater is Sandra Broekmans.

 

 

Nieuwe theatercursussen in januari

Theaterdier? Deze maand starten er weer nieuwe theatercursussen voor zowel beginners als gevorderden! Vooraf meer informatie? Kom dan op 25 januari naar de infoavond en maak kennis met de makers en hun werkwijze. Aarzel niet langer en laat de teugels van je verbeelding los! 

Lees verder

Nieuwe ronde MINIMIX (4-6 jaar)

Voor de allerjongsten onder ons: een speelse cursus vol dans en toneel voor jongens en meisjes van 4 - 6 jaar. Heb je dans- en theaterkriebels, kom dan als de wiedeweerga naar Factorium om die kriebels er helemaal in en uit te spelen! Start: 22 januari.

Lees verder