Cursussen

De theaterafdeling van Factorium biedt cursussen, workshops en projecten voor jong en oud, ervaren en onervaren!

 

Voor 2018 - 2019 zijn er weer nieuwe korte en lange cursussen op alle niveaus. Elk seizoen starten we met een open dag op de tweede zondag in september (13.00 - 16.00 uur) op onze hoofdlocatie op het Koningsplein te Tilburg en maak kennis met onze vakdocenten en neem een kijkje in de lessen.  Wil je al eerder zien en meemaken wat Factorium te bieden heeft? Kom kijken bij een van onze voorstellingen. De data en aanvangsttijden van de uitvoeringen staan vermeld in onze agenda op deze website. Je bent van harte welkom!

 

Voor de volwassenen; tijdens de informatieavond op donderdag  20 september 2018 en donderdagavond 24 januari 2019 maak je kennis met onze regisseurs, hun plannen en hun werkwijze. Je kunt je vervolgens aanmelden voor een van de cursussen. Wacht daar niet te lang mee want vol is vol!

 

Heb je wensen of ideeën? Mail dan naar info@factorium.nl.  Contactpersoon voor theater is Sandra Broekmans.

 

 

Masterclass Acting met Karen Sibbing & Samara Hersch

Karen Sibbing is een actrice en theatermaakster met Nederlandse roots. Ze woonde en werkte 10 jaar in Australië en won daar vele prijzen. Samara Hersch is een gevestigd schrijver in Australië. Ze is tevens theatermaakster en studeert in Nederland aan de gerenommeerde regieopleiding Das Arts. De dames geven binnenkort een masterclass bij Factorium!

Lees verder

Landelijke Orientatiecursus en vooropleiding Theaterscholen

Wist je dat Tilburg een erkende vooropleiding heeft voor jongeren die zich willen oriënteren op een professionele vakopleiding Theater? Op 6 oktober 2018 van 11.00 - 12.00 uur is er een informatiebijeenkomst voor wie wil weten wat deze vooropleiding inhoudt. De opleiding zelf start op zaterdag 27 oktober 2018.

Lees verder