Vooropleiding Rockacademie Auditie Coaching (RAAC)

Wil jij naar de Rockacademie? Bereid je dan voor op een ijzersterke auditie via onze vooropleiding Rockacademie Auditie Coaching (RAAC)! Als je deze vooropleiding met goed gevolg doorloopt, word je direct toegelaten tot de auditieronde van de Rockacademie.

 

Factorium Podiumkunsten heeft een samenwerkingsverband met de Fontys Rockacademie en biedt met RAAC een toegespitste vooropleiding aan van 15 weken. De docenten van RAAC zijn (oud)studenten van de Rockacademie. Zij kunnen je dus coachen vanuit eigen ervaring, weten precies wat belangrijk is tijdens je auditie en helpen je om je te onderscheiden van andere kandidaten. Daarnaast hebben wij als opleidingsinstituut sowieso nauwe contacten met de Rockacademie. We zijn naast elkaar gevestigd in dezelfde stad en werken vaker samen. 

 

Onze RAAC vooropleiding is succesvol. Elk jaar melden zich ruim 450 kandidaten aan voor de Rockacademie. Hiervan worden er ongeveer 150 uitgenodigd voor een auditie, daarvan worden er zo'n 65 daadwerkelijk aangenomen. Gemiddeld genomen wordt 75% van de studenten die onze vooropleiding hebben gevolgd, toegelaten tot de Rockacademie.