MusicAllFactory - deeltijdopleiding

Wil je van Musical je vak maken? Wil je doorstromen naar de Fontys afdeling Muziektheater/ Musicaltheater? Dan is de MusicAllFactory iets voor jou! Factorium Podiumkunsten biedt een professionele deeltijdopleiding die je klaarstoomt voor een baan in de musical- en muziektheaterwereld. Daarnaast hebben we een vooropleiding die je voorbereidt op een plek op een voltijdopleiding elders in Nederland.

 

Wij werken met docenten die allemaal betrokken zijn en/of werken op de Fontys Hogeschool voor de kunsten. De enige echte MusicAllFactory van Nederland!

 

'Alles is Wonderland' - MusicAllFactory Jongeren

'Alles is Wonderland' is een dynamische, komische musicaltheaterproductie met een spiegel voor wie erin durft te kijken. De 38 zeer getalenteerde MAF-jongeren brengen vol overgave dit maar vooral hun eigen verhaal en worden hierbij live begeleid door een fantastische band. Te zien op 23 en 24 juni!

Lees verder

Nederlandse Musical Dagen: wij doen mee!

Samen met honderden musicalfans de bekendste musicalhits meezingen? Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Kom naar de Nederlandse Musical Dagen op 29 en 30 juni! Factorium is er natuurlijk bij! De talenten van onze MusicAllFactory zie je bij de Summer Sing Along! We houden je op de hoogte!

Lees verder