Swingen op je drumstel

Zou jij graag eens willen ontdekken hoe het is om in een jazzband te drummen of wil je je nog meer verdiepen in de geheimen van de jazz? Geef je dan op voor de 10 weekse cursus 'Swingen op je drumstel'! Een unieke kans om op een relaxte manier kennis te maken met jazz onder begeleiding van de zeer ervaren jazzmuzikant Pieter Bast. Infoavond: dinsdag 16 januari.

 

Aan de hand van de meest verkochte jazz cd aller tijden “Kind of Blue” van Miles Davis ontdek je welke basistechnieken je nodig hebt om mee te kunnen spelen met dit soort fantastische jazzmuzikanten. De volgende zaken komen aan bod: een swingpatroon; ballad met brushes; shuffle; jazz waltz en soleren/4 om 4.

 

Over Pieter Bast

Pieter Bast is een zeer ervaren en gerenommeerd docent en jazzmusicus die met vele grote nationale en internationale jazzmuzikanten heeft samengewerkt in binnen- en buitenland. Behalve docent slagwerk aan Factorium is hij ook verbonden aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel als hoofdvakdocent Jazz Drums.

  

> Schrijf je snel in! Of kom naar de informatieavond op dinsdag 16 januari van 19.30 - 20.30 uur (locatie: hoofdgebouw Factorium, Koningsplein 11a Tilburg). 

 

doelgroep vanaf 12 jaar
cursusduur 10 weken
lesduur 20 min. bij 1 leerling
40 min. bij 2 leerlingen en 60 min. bij 3 leeringen
start 22 januari 2019
info/inschrijven 15 januari 2019
tarief Voor cursisten in de regio van Tilburg
(Tilburg, Goirle, Riel, Berkel-Enschot, Udenhout
t/m 18 jr € 124, -
v.a. 19 jr € 196, -
bedragen zijn excl. huur instrument
Buiten regio Tilburg (alle leeftijden) € 214, - excl. huur instrument
docent Pieter Bast
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag dinsdag
lestijd 19:30-20:30

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print