Korte cursus (Blended Learning)

Zou je ook eens willen proberen om dwarsfluit te spelen? Dat kan in deze cursus dwarsfluit!
 
Gedurende 10 weken leer je hoe je op een dwarsfluit moet blazen om dat supermooie geluid te horen, maar dat is nog niet alles...
 
Naast de lessen krijg je ook een account om in te loggen op een speciale internetsite van Factorium. Daar wordt alles duidelijk uitgelegd en is heel veel lesmateriaal te vinden. Je hebt dus 5 lessen bij Factorium, maar daarnaast ook 24 uur per dag je docent in huis voor uitleg, waardoor je nóg sneller de fluit leert te bespelen. En is er iets wat je niet helemaal snapt..... dan gebruik je gewoon het forum op de site. Super handig, super modern! 
 
Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen want je leert alles tijdens de les. Deze nieuwe vorm van muziekonderwijs zorgt ervoor dat je in slechts enkele weken op een heel zorgvuldige én bovendien snelle manier de dwarsfluit kunt leren bespelen.

 

Heb je de eerste cursus gevolgd? Er zijn ook twee vervolgcursussen. Wil je je daarvoor inschrijven, vermeld op het inschrijfformulier dat het om vervolgcursus 1 of vervolgcursus 2 gaat.

doelgroep Kinderen in de basisschoolleeftijd, beginners niveau
Volwassenen, beginners niveau
cursusduur 10 weken: 5 lessen + 5 online lessen
start in overleg
tarief t/m 18 jaar € 104, -
v.a. 19 jaar € 124, - incl. btw
huur van het instrument voor de duur van de cursus € 30, -
docent Odette Kolen - v.d. Korput, Guus v.d. Heijden
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw, Goirle Cultureel Centrum Jan van Besouw

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print