Zangtechniek voor pop/rockzangers

Zangtechniek en performance deel 1

 

Zingen is een manier van jezelf uiten. Dit is heel fijn aan zingen, maar tegelijkertijd maakt het je soms ook heel kwetsbaar. Soms weet je ook niet goed hoe je je stem zo kunt gebruiken zodat wat jij wilt zingen ook echt overkomt.

In deze workshop staat het plezier in het zingen voorop. Je leert de mogelijkheden van je stem beter kennen en je leert je stem gezond gebruiken.

We werken samen aan een door jezelf gekozen song en we geven elkaar feedback op liedjes die solo gezongen worden. Ook performance en zingen met een microfoon komen aan bod, want de cursus wordt afgesloten met een optreden.

 

Voor deze laagdrempelige workshop is het niet nodig dat je al noten kunt lezen of al veel ervaring hebt.

 

Tips:

Deze workshop is ook zeer geschikt als je overweegt om zangles te nemen, maar je weet nog niet of het echt iets voor je is. Of misschien wil je over je angst heen komen om voor andere mensen te durven zingen: in deze veilige omgeving kun je hiermee experimenteren. Deze workshop kan ook een waardevolle aanvulling zijn op je individuele zanglessen.

 

Zangtechniek en performance deel 2

 

Vervolgcursus op deel 1. Bij voldoende inschrijvingen wordt de groep verdeeld in ‘beginners' en ‘gevorderden' of deelnemers die eerder aan de cursus hebben meegedaan (sommige deelnemers krijgen er geen genoeg van en doen zelfs een heel jaar mee aan deze workshops!)

We gaan verder met waar deel 1 is opgehouden: er wordt aandacht besteed aan improvisatie, ritmiek en gaan dieper in op zangtechniek, tekstinterpretatie, en jouw persoonlijke podiumpresentatie; kortom alles wat er voor nodig is om je publiek echt kippenvel te geven!

doelgroep Beginners en gevorderden
cursusduur 5 weken van 2 uur ( 6 cursisten)
lesduur 120 min. per week inclusief optreden
start n.t.b.
info/inschrijven n.t.b.
tarief t/m 18 jaar € 104, -
v.a. 19 jaar € 124, - incl. btw
docent Joosje Jochems
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print