BLOK 2 Theater voor beginners
Hidde Brouwers

Theater voor beginners

Nog nooit gespeeld en wel de kriebels voelen om je stem te doen laten klinken,  voor een groep te staan en iets onvergetelijks te spelen, alsof je Ryan Gosling of Emma Stone  him/herself bent?  Onder leiding van een professioneel theatermaker leer je de geheimen van acteren. Dat doe je in een groep, met anderen die dezelfde uitdaging willen aangaan. Acteren.... doen alsof je iemand anders bent (Ryan Gosling bijvoorbeeld), in een andere situatie bent en anders reageert dan je misschien zelf zou doen. We beloven geen oscars maar wel een zeer plezierige en leerzame cursus waar je anders uitkomt dan ingaat. 

 

Deze cursus is een cursus van 14 weken voor beginners. Onder leiding van een ervaren en professionele theaterdocent leer je de beginselen van het acteren. Hoe gebruik je je stem, hoe gebruik je je lichaam, hoe ga je om met stukjes tekst, hoe presenteer je je voor een groep. Je leert improviseren en een kleine scene spelen. Hoe maak je dat iets grappig is of ontroerend? En hoe bewaar je je rust en spontaniteit hierbij? De lessen sluiten af met een korte presentatie voor een klein publiek. Daarnaast bezoek je met je groep de voorstellingen en presentaties van de andere theatergroepen van Factorium.

 

  

INFORMATIEAVOND blok 2 op donderdag 24 januari 2019 van 20.00-22.30 in het Hoofdgebouw van Factorium (centrum) LET OP: het is een vast programma met korte proeves waar je aan mee kunt doen. Kostenloos.

 

Factorium werkt graag en nauw samen met het Zuidelijk Toneel. Elk seizoen is er wel een extra activiteit i.s.m. het Zuidelijk Toneel waar je aan deel kunt nemen. De docent brengt je hiervan op de hoogte. 

 

Belangrijke data:

voorstellingsdagen: 17 en/of 18 mei 2019

 

Voor meer infomatie: s.broekmans@Factorium.nl

doelgroep volwassenen
cursusduur 14 weken plus bezoek presentaties
lesduur 2 uur
start 31 januari 2019
tarief € 228, -
docent Hidde Brouwers
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag donderdag
lestijd 20.15 - 22.15 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print