BLOK 2 Productiegroep Feestelijk ongemak Rebecca SchoolmeestersVOL

Rebecca Schoolmeesters is actrice en regisseur. Ze maakt toegankelijke voorstellingen over de twee thema's die elk mens op aarde met elkaar verbindt; de dood en het leven. In haar werk zoekt Rebecca naar de luchtigheid en schoonheid van het bestaan, ondanks het noodlot dat ons allen te wachten staat. 

 

Rebecca daagt je op een veilige en open manier uit als speler en zoekt de mix van het tragische en het komische in je op. Ze heeft een voorliefde voord de falende mens op toneel, iemand die hard probeert, maar waarbij het net niet lukt.

 

In dit korte regieproject ga je onder leiding van Rebecca aan de slag met het fenomeen 'Ongemak".

In 14 repetities van elk twee uur werk je onder leiding van Rebecca improviserend naar een voorstelling toe.

Je leert hoe je als speler materiaal kunt maken wat bij een gekozen onderwerp aansluit, hoe je ongemakkelijke situaties uit kunt bouwen en hoe je jezelf steeds maar weer opnieuw in conflict kunt brengen. Met ongenadig ongemak tot gevolg.  

 

Rebecca heeft een fijn besnaard gevoel over waar precies de pijn en het geheim verlangen in de mens zich schuilhoudt als een laffe hond. Die lokt ze naar buiten. Geen cliches. 

Een project dat ook de ervaren speler uitdaging biedt. 

 

INFORMATIEAVOND blok 2 op donderdag 24 januari 2019 van 20.00-22.00 in het Hoofdgebouw van Factorium (centrum) LET OP: het is een vast programma met korte proeves waar je aan mee kunt doen. Kostenloos.

 

 

 

Voorstellingsdagen: 17 en/of 18 mei 2019

 

Voor meer infomatie: s.broekmans@Factorium.nl

 

 

doelgroep volwassenen
cursusduur 14 weken plus voorstelling/presentatie
lesduur 2 uur
start 30 januari 2019
tarief € 228, -
docent Rebecca Schoolmeesters
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag woensdag
lestijd 20.30 - 22.30 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print