Helden van Tilburg 8-10 jr VOL

De Helden van Tilburg kunnen alles worden en doen zij willen. Bijvoorbeeld..... een uitvinder van een tijdmachine,  een eenzame piraat op zoek naar een vriend, een meisje dat..... Of een reis naar de toekomst maken. Of misschien een avontuur beleven met mobieltjes in de geheime gangen op school. Of we verzinnen een gangsterverhaal met filmsterren in Hollywood. De Helden kunnen dat doen omdat zij doen alsof; zij spelen toneel! Een jaarcursus voor helden en avonturiers, voor dromers en fantasten. Maar ook voor gewone kinderen die lekker willen toneelspelen met andere kinderen.

 

Eerst leer je hoe je zo goed mogelijk kunt toneelspelen. Hoe kun je zelf een toneelscène maken. Wat voor rollen zijn er allemaal en hoe kun je die zo goed mogelijk spelen? Hoe maak je het publiek aan het lachen of aan het huilen? En hoe maak je een einde aan een scène die zo spannend is dat iedereen aan de kant zit te bibberen? Als je dat allemaal kunt, gaan we samen een echt toneelstuk maken zodat jij aan iedereen kan laten zien dat je een echte toneelspeler bent geworden!

 

Voorstelling 

De voorstelling speel je op de De dag van de Kleine Artiest op zaterdag 25 mei 2019.  Zet deze data maar alvast in je agenda. 

 

Over de docent:

Hidde Brouwers is een jonge theaterdocent  afgestudeerd aan de Theateracademie van Fontys. Hidde is zowat zijn hele leven al bezig met theater en geeft met veel sjeu les aan zowel kinderen als volwassenen. Hidde heeft  veel ervaring in het werken met kinderen en theater. Hij heeft een prettig gevoel voor humor en dat zie je terug in de lessen en de voorstellingen. Naast zijn werkzaamheden voor Factorium maakt Hidde voorstellingen voor het professionele theater en is hij artistiek leider bij Universiteitstheater De Koffer.

doelgroep kinderen 8-10 jaar
cursusduur 30 lessen plus presentatie
start 18 september 2018
tarief € 252, -
docent Hidde Brouwers
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag dinsdag
lestijd 16.00 - 17.30 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print