Perron 12 (10-12 jaar) VOL, tweede groep gestart 2 x VOL

Perron 12 is een drukbezochte cursugroep voor theaterbeesten (of beesten in wording) die graag hard werken aan een schitterende voorstelling. Deze voorstelling wordt aan het einde van het seizoen opgevoerd in de grote zaal voor publiek.

 

Schrijf je op tijd in. Deze groep is al jaren erg populair. Wil je verzekerd zijn van een plaatsje, schrijf je dan op tijd in. Als de groep vol is plaatsen we je op de wachtlijst. Bij voldoende inschrijvingen starten we een tweede groep.

We gaan samen ter plekke dingen verzinnen, maar ook werken met bestaande (toneel)verhalen. Wist je dat je dezelfde tekst op wel 100 verschillende manieren kunt spelen? Met een gek stemmetje. Of heel zielig. Of zo grappig dat het publiek bijna in zijn broek plast van het lachen. Of supercool, stapelverliefd en ga zo maar door.

 

Vanuit gekke, maffe teksten en verhalen maken we een prachtige voorstelling. En dan kun jij aan al je vrienden en familie in het publiek laten zien dat je een echte acteur bent geworden. Wedden dat je een heel groot applaus krijgt na de voorstelling! In deze cursus heb je geleerd hoe je verschillende rollen kunt spelen, dat samenspelen heel belangrijk is, dat je het publiek kunt ontroeren en dat je zelf aan het toneelspelen veel plezier kunt beleven!

Je hoeft geen ervaring te hebben; iedereen kan meedoen.

 

Voorstelling 

Op 25 mei 2019 is er De dag van de Kleine Artiest waarop je de voorstelling speelt. Zet die datum maar alvast in je agenda. 

  

Over de docenten:

Jens Akkermans heeft veel ervaring in het geven van lessen en organiseren van theateractiviteiten. Al sinds haar 15de is ze ermee bezig. Deze ervaring en haar vakmanschap maken dat ze kinderen met veel plezier aan het spelen weet te krijgen en een prachtige voorstelling weet neer te zetten. Een frisse verschijning met hart voor kinderen en theater.

 

De cursus is vol voor september 2018.

Bij voldoende deelname wordt er een 2e groep opgestart.

doelgroep kinderen 10-12 jaar
cursusduur 30 lessen plus presentatie
start 18 september 2018
tarief € 294, -
docent Jens Akkermans
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag dinsdag
lestijd 16.00 - 17.45 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print