Speciale editie: No Guts No Glory! v.a.15 jr VOL

Voorstellingsgroep met auditie

 

Voorstellingsgroep

No Guts No Glory is naam van de behoorlijk ambitieuze theatercursus onder regie van Aafje Dohmen. Aafje maakt voorstellingen met een pittige inhoud. Er wordt hard gewerkt en er wordt van jou als speler gevraagd om een stevige inzet. Het aankomende jaar doet No Guts No Glory mee aan het jongerentheaterfestival LINK. LINK is HET jongerentheaterfestival van Brabant. Je speelt de voorstelling op het festival LINK, op Powerplay bij Factorium en nog als gastvoorstelling bij een van de andere deelnemende centra van LINK. 

 

 

Dit jaar werkt Aafje de eerste periode aan spelverdieping; Je krijgt een serieuze acteurstraining en daarna werkt Aafje vanuit een tekst aan een stevige voorstelling waar jij in speelt. De tekst wordt speciaal voor deze groep en voor LINKfestival geschreven door een professioneel theaterschrijver. Kijk voor meer info op de website van LINK.

 

Wat is LINK?

Link is HET jongerentheaterfestival van Brabant. Vijf theaterschrijvers schrijven speciaal voor de vijf jongerengroepen en hun regisseur een spiksplinternieuwe theatertekst. Je speelt deze wereldpremiere op LINK, het spetterend theaterfestival voor jongeren, in theater De Nieuwe Vorst op zondag 19 mei.

Op zondag 7 oktober is de kick-of van LINK. Alle deelnemende jongeren, makers en schrijvers komen bij elkaar. Je maakt kennis met elkaar, gaat werken, maakt theater, eet en drinkt (geen alcohol uiteraard); een plezierige dag staat je te wachten waarbij thetaer centraal staat. 

 

Voorstelling

De voorstelling speelt op het jongerentheaterfestival LINK op 19 mei 2019 en tijdens het jongerentheaterweekend Powerplay op 14 en/of 15 juni en in Brabant op een van de jongerentheaterdagen. 

 

Auditie

Auditie is op DONDERDAG 20 SEPTEMBER VAN 18.00 - 20.00 UUR.

Ervaring is handig maar niet verplicht. We kijken vooral naar je kwaliteiten en hoe je je verder kunt ontwikkelen. Schrijf je op tijd in. 

 

Over de docent / de regisseur:

Aafje Dohmen is een bevlogen, pittige en actieve theaterregisseur en -docent. Ze werkt als theaterdocent in het voortgezet onderwijs, bij culturele centra en als actrice bij kleine theatergezelschappen. Aafje is ook trainingsacteur en communicatietrainer en weet op verrassende wijze gebruik te maken van beide expertises, tegelijkertijd en door elkaar heen. Aafje gebruikt haar zwoele stem niet enkel in de rol van docent of actrice maar ook als jazzy zangeres.

doelgroep jongeren 15 plus
start 20 september 2018
tarief € 308, -
docent Aafje Dohmen
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag donderdag
lestijd 18.00 - 20.00 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print