Theaterkoor Uit volle borst - jaarproject
Lieve van Tuijl instroom mogelijk in overleg

Wil je zingen voor je plezier? Kriebelt het van binnen om je stem te laten horen? Galm je graag mee met de radio en is de badspons tot nu toe je publiek geweest? En zou je dit graag willen combineren met theater?  Dan wordt het hoog tijd dat je je aanmeldt voor dit plezierige koor Uit volle borst. Bij dit koor ga je niet alleen zingen maar is de theatrale presentatie een belangrijk onderdeel van het werk.

Schrijf je in en laat onder leiding van een muzikale theatermaker de nachtegaal in je wakker maken, zing en speel of je leven er van af hangt en kom tot een plezierige performance.

Voor alle duidelijkheid: het gaat hier niet om een musicalkoor al kan er wel een muscialnummer voorbij komen. 

 

Dit koor is er echt voor spel- en zangplezier met elkaar. Je krijgt spellessen en een zeer divers aanbod van liederen voorgezet. Van een smartlap, pop,  klassiek, tot carnavalskraker. Van fluisterzacht tot schreeuwkoor of pruimenkoor. Naast het zingen staat de theatrale presentatie waarbij je acteert voorop. Uitgebreide zangervaring en beheersing van het notenschrift is niet verplicht maar wel een pre.  Je krijgt les van een muzikale theatermaker in zang en theater. Gegarandeerd een cursus vol plezier waarbij je licht van hart in de avond ons pand weer verlaat. Ook voor mannen!

 

FEEST

Factorium bestaat in 2019 150 jaar. Met dit koor maak je er een extra feestelijk jaar van. Het thema is dan ook : Feest!

In maart 2019 treed je met het koor enkele malen op in een zorgcentrum in Tilburg. 

Daarna is er nog tijd voor een korte zomerse liedjesreeks (denk: Volare van Dean Martin) die je op weg naar je vakantiebestemming in de auto of vliegtuig (hier zouden wij dan graag bij willen zijn) uiteraard Uit Volle Borst kunt zingen.

 

INFORMATIEAVOND  op donderdag 20 september 2018 van 20.00-22.00 in het Hoofdgebouw van Factorium (centrum) LET OP: het is een vast programma met korte proeves waar je aan mee kunt doen. Kostenloos.

 

Factorium werkt graag en nauw samen met het Zuidelijk Toneel. Elk seizoen is er wel een extra activiteit i.s.m. het Zuidelijk Toneel waar je aan deel kunt nemen. De docent brengt je hiervan op de hoogte. 

 

Belangrijke data:

voorstellingsdagen: maart 2019 en 17 en/of 18 mei 2019

 

Voor meer infomatie: s.broekmans@Factorium.nl

 

Over de docent

 Lieve van Tuijl is werkzaam als theatermaker, regisseur en koorbegeleider bij verschillende muziektheatergezelschappen. Ze maakte meerdere grote muziektheatervoorstellingen en was zelf zanger bij De Windt. Lieve kent het klappen van de zweep en naast een grote kennis van muziek is Lieve een betrokken docent die het beste in ieder naar boven haalt.

 

 

doelgroep volwassenen
cursusduur jaarproject
lesduur 2 uur
start 25 september 2018
tarief € 456, -
docent Lieve van Tuijl
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag dinsdag
lestijd 19.45 - 21.45 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print