The Story of Us 12-15 jr VOL

The Story of us is de naam van de lesgroep theater voor jongeren van 12 - 15 jaar. Je krijgt een deel van het jaar les in acteren. Hoe word je een beter acteur? Hoe maak je een scene? Dit doe je onder leiding van een professioneel theatermaker.

 

In de tweede helft van het jaar maak je samen een voorstelling naar eigen idee of aan de hand van een bestaande theatertekst. Al improviserend en werkend aan opdrachten kom je tot ideeen. Het kan over jouzelf gaan, maar ook over iets wat je zou willen zijn, of juist nooit zou kunnen zijn. En ja....theater is theater en wie weet wat er nog komt.

 

In deze jaarcursus werk je met jongens en meisjes van je eigen leeftijd naar een voorstelling toe die je gaat spelen voor publiek tijdens het jongerenweekend Powerplay, een weekend vol voorstellingen van Factorium van leeftijdsgenoten.

 

Onze groepen zijn populair dus wil je zeker zijn van een plaatsje, schrijf je dan op tijd in.

Als de groep vol is plaatsen we je op de wachtlijst. Bij voldoende inschrijvingen starten we een tweede groep. 

 

Voorstelling

Tijdens het jongerentheaterweekend Powerplay op 14 en/of 15 juni. 

 

Over de docent

Peter van der Heijden, winnaar Jacques de Leeuwprijs 2018, is een jonge theatermaakster met veel ervaring in het werken met jongeren.Hij is theaterdocent in het voortgezet onderwijs en bij Centra voor de Kunsten. Een gedreven theatermaker met veel feeling voor spannend theater met en voor jongeren.

doelgroep jongeren 12-15 jaar
start 19 september 2018
tarief € 308, -
docent Peter van der Heijden
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag woensdag
lestijd 16.15 - 18.15 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print