I Want You! v.a. 15 jr VOL

I want You! Deze keer niet 'for the army' maar wel voor het theater. Met leeftijdgenoten maak je samen met de regisseur een voorstelling. Het cursusjaar start met spellessen tot aan januari; daarna ga je aan een voorstelling werken. Pas op: in onze jongerengroepen gaat het er actief aan toe. De regisseur zal alles uit de kast halen om je van alle mogelijke schaamte en podiumvrees af te helpen. En gelukkig mag daar veel bij worden gelachen.

 

Proefweken

Dit jaar is de indeling van de jongerengroepen ietsje anders opgezet. We starten het cursusjaar samen met de groep No Guts No Glory. De eerste 3 weken heb je samen les en bekijken de reigseurs van beiden groepen samen met de spelers in welke groep jij als speler het beste tot je recht kunt komen. Leeftijd en niveau spelen daarbij beiden een rol. 

 

Ervaring is niet vereist. Deze cusus is voor iedereen die graag wil toneelspelen of wil leren toneelspelen. Er is elke week een repetitie van 2 uur.

 

Voorstelling

De Voorstelling speelt op het jongerentheaterweekend Powerplay op 14 en/of 15 juni

 

Over de docent:

Hidde Brouwers is een jonge theatermaker met toch al een ruime en veelzijdige ervaring in het maken van voorstellingen met en voor kinderen en jongeren. Hij is artistiek leider van zijn eigen theatergezelschap, werkt als theaterdocent in het middelbaar onderwijs, is artistiek leider van Universiteitstheater De Koffer en werkt gelukkig ook bij ons. Hidde maakt theater met een rouwrand. Er is altijd iets heel ergs aan de hand en stiekem moet je er toch om lachen. Daarna met buikpijn naar huis. 

doelgroep jongeren 15-17 jaar
start 20 september 2018
tarief € 308, -
docent Hidde Brouwers
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag donderdag
lestijd 18.00 - 20.00 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print