Algemene informatie

 

Onze jongerengroepen zijn ingedeeld op leeftijd. Dit zijn geen heel strikte regels die wij naleven maar wel richtlijnen voor de jongens en meiden die bij ons op les willen komen. De maximale groepsgrootte voor deze theaterlessen is 15. Alle cursusgroepen in deze leeftijdscategorie werken naar een eindvoorstelling toe die in het jongerentheaterweekend Powerplay getoond worden. Voor de jongeren met meer ambitie zijn er de voorstellingsgroepen. Om daar aan deel te kunnen nemen moet je wel auditie doen! Je hoeft niet speciaal heel veel spelervaring te hebben. Wie weet blijk je een natuurtalent.

Onze jongerencursussen zijn populair, vast niet in de laatste plaats om de energieke vakdocenten die wel te porren zijn voor wat actie in de tent. Denk niet dat het alleen maar leuk is wat er in de cursussen gebeurt; er wordt wel degelijk serieus gewerkt aan je spelvaardigheden. Je gaat improviseren, werken met tekst, je stem, lichaam en verbeeldingskracht inzetten om waanzinnig mooie scenes te spelen.

 

- Voor alle cursussen geldt: 1 proefles mag.

- Voor de voorstellingsgroep doe je auditie.

- Schrijf je op tijd in want vol = vol.

 

Wil je acteur/actrice worden? Wil je van theater je beroep maken?

Speciaal voor deze zeer gemotiveerde groep is er de Landelijke Orientatie- en vooropleiding Theater, kortweg de LOT genoemd. In deze cursus maak je kennis met de vakken die je bij de HBO vakopleidingen krijgt. Zie voor meer informatie bij het kopje LOT.

 

Heb je vragen of goede ideeën? Mail dan naar Sandra Broekmans, hoofd Theater

s.broekmans@Factorium.nl

 

 

meer informatie print