Algemene informatie

 

Het hele jaar door bieden wij cursussen aan voor volwassenen op alle niveaus. Je kunt terecht voor een allereerste kennismaking met theater en acteren maar we bieden ook cursussen en projecten aan voor de meer ervaren speler. Je kunt kiezen voor een kort traject of juist voor een jaartraject. Je kunt werken aan een voorstelling met een groep of kiezen voor een cursus waarbij je je spelvaardigheden verdiept. In alle gevallen ben je verzekerd van een professionele en plezierige aanpak van onze vakdocenten in een prettige omgeving. Wie met de auto komt kan vlakbij parkeren (parkeergarage naast de hoofdingang). De avonden worden vaak afgesloten met een drankje en een babbeltje aan onze bar. Want het mag natuurlijk ook best gezellig zijn.

Voor cursussen langer dan 10 weken mag je een proefles doen. Je kunt je inschrijven via de link die bij de cursusbeschrijving staat aangegeven. Als het om een proefles gaat kun je dat erbij zetten.

 

Actueel aanbod

Theater is een actueel medium. Er wordt niet met vaste formats gewerkt. Elke docent ontwerpt steeds opnieuw de cursus en past deze aan aan de doelgroep en de tijdsgeest. Voorstellingen worden altijd nieuw en op maat met de spelers gemaakt. In het theater ben je als speler onderdeel van het maakproces. Dat maakt elke cursus nieuw, origineel en up to date.

 

We werken in blokken van 14 weken 

 

Heb je vragen? mail ze naar Sandra Broekmans, hoofd theater. Goede ideeen zijn altijd welkom!  s.broekmans@Factorium.nl

 

En bezoek onze informatieavond op donderdag 20 september 2018 en donderdag 24 januari 2019. De avond kent een vast programma en duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

(geen losse in- en uitloop dus). J emaakt kennis met de regisseurs, hun programma en hun werkwijze.  En natuurlijk met Factorium en andere deelnemers.

 

Betaling

Alle curussen kunnen in termijnen betaald worden. Meer info hierover bij l.mols@factorium.nl

 

 

meer informatie print