BLOK 1 Improvisatie -
Gegam Soghomonyan

Plezierige wekelijkse avonden waarin er volop gespeeld gaat worden. Improvisatie betekent niet dat je zomaar wat verzint. Improvisatie is een methode waarmee je een spelscene samen opbouwt tot een interessant en spannend theatermoment. Spelavonden vol spontaniteit en verrassingen waarbij je zeker ook je eigen spelniveau verbetert. 

 

Gegam is theaterdocent, regisseur en filmer en heeft ruime ervaring op het gebied van improvisatie. 

In deze cursus leer je de geheime agenda kennen van de improvisatie-acteur. Wat kun jij als speler inzetten om een scene op te bouwen. Je maakt problemen groter door er een schepje bovenop te doen, je ontregelt de zaak door emoties in te brengen, je bemoeilijkt het een en ander door er op fysieke wijze een stokje te steken. Kortom; je speelt verborgen motieven op slinkse wijze uit, jammert als het je tot voordeel strekt, gaat voor de deur liggen om iedereen binnen te houden tot jij je zin hebt. Je leert alles uit de kast te trekken om samen met de andere spelers theater hoogtij te laten vieren. 

 

INFORMATIEAVOND blok 1 op donderdag 20 september 2018 van 20.00-22.00 in het Hoofdgebouw van Factorium (centrum) De avond kent een programma met korte proeves, (geen in - en uitloop). De avond is kosteloos.

  

INFORMATIEAVOND blok 2 op donderdag 24 januari 2019 van 20.00-22.30 in het Hoofdgebouw van Factorium (centrum) De avond kent een programma met korte proeves (geen in-en uitloop). De avondis kosteloos. 

 

Tijdens de introductieavond op donderdag  20 september 2018 maak je kennis met onze regisseurs, hun plannen en hun werkwijze. Je kunt je vervolgens aanmelden voor een van de cursussen. Wacht daar niet te lang mee want vol is vol!

 

Voorstellingsdata: 17 en 18 januari 2019

 

Voor meer infomatie: s.broekmans@Factorium.nl

doelgroep volwassenen
cursusduur 14 weken
lesduur 2 uur
start 25 september 2018
tarief € 228, -
docent Gegam Soghomonyan
lesplaats Tilburg Hoofdgebouw
lesdag dinsdag
lestijd 20.00 - 22.00 uur

inschrijven voor deze cursus

 

meer informatie print