10-lessen module

Kennismaken met een muziekinstrument, je instrument weer van zolder halen of je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Bij Factorium kun je 10-lessen modules volgen voor álle instrumentale en vocale lessen! Je maakt in korte tijd uitgebreid kennis met een instrument, zonder dat je vastzit aan een volledige jaarcursus. En.. het is natuurlijk ook leuk om iemand cadeau te doen! 

 

Mocht je nu een proefles aanvragen kan het zijn dat deze in september wordt gegeven.

 

 

Deze 10-lessen module is een hele goede manier om erachter te komen of er een onontdekt toptalent in je schuilt, of dat je op zijn minst enthousiast de beginselen van het bespelen van het instrument onder de knie krijgt! Voor het volgen van deze module is het overigens helemaal niet belangrijk dat je noten kunt lezen.

 

Je wordt begeleid door ervaren en enthousiaste docenten die je na deze 10 lessen ook een advies kunnen geven over de vervolgmogelijkheden. 

 

Uiteraard zijn deze 10-lessen modules ook erg geschikt voor kinderen! Zij kunnen, afhankelijk van het instrument, starten vanaf 7/8 jaar. 

  

 Opzet 10-lessen module

 

Het gaat om een module van 10 aaneengesloten lessen van 20 minuten, rekening houdend met de vakantieplanning. De aanvangsdatum wordt in overleg bepaald. 

 

2018/2019 t/m 18 jaar € 124,- / v.a. 19 jaar € 196,- excl. huur instrument

 

De lessen worden aangeboden op locaties in Tilburg, Reeshof, Berkel-Enschot, Udenhout en Goirle . Ben je al in het bezit van een instrument, neem het dan mee tijdens de les. In een aantal gevallen kunnen we iets betekenen als het gaat om huur voor die 10 weken.

  

Inschrijven en/of meer informatie

 

Inschrijven voor deze 10-lessen module is heel eenvoudig!

 

1) Klik hier om een instrument te kiezen

2) Klik op deze link om in te schrijven

 

Vooraf vragen? Neem dan gerust contact op 

 

meer informatie print