Onze bandworkshops starten weer!

Spelen in een band, of met je eigen band nog beter leren spelen? Half september starten we weer met de Bandworkshop/ Bandworkshop XL.  Absolute beginner of onontdekt mega talent, iedereen is welkom. Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Infoavond: maandag 10 september.

Band workshop - klik hier voor meer informatie en/of inschrijven

Deze workshops zijn bedoeld voor zowel beginnende als (meer) gevorderde instrumentalisten en vocalisten. Onder leiding van een enthousiaste docent werk je aan repertoireopbouw en bandervaring. De muziek die wordt gespeeld, hangt af van de voorkeur van de groep. Wil je als complete band inschrijven? Dat kan ook! Als je al instrumentale lessen volgt bij Factorium, krijg je maar liefst 50% korting op deze cursus.

 

Band workshop XL - klik hier voor meer informatie/inschrijven

Wil je op dezelfde avond instrumentale/vocale les en in een band spelen dan is deze cursus iets voor jou! De muziek die wordt gespeeld hangt af van de voorkeur van de groep. 

 

Optredens zijn al verzekerd, onder andere in Paradox. En als klapstuk sta je aan het einde van het jaar op bandjesfestival Sprokkelrock! 

 

Vooraf meer weten? Op maandag 10 september (19.30 uur) is er een infoavond waarbij je uitleg krijgt over deze cursus. Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a, Tilburg.

 

optreden


 

meer informatie print