Nieuwe cursusjaar is gestart + proeflesmaand september!

Het nieuwe cursusjaar is gestart! Veel plezier gewenst! Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel, zodat je al dat leuks niet hoeft te missen! Je kunt cursussen volgen in gemeenten Tilburg en Goirle. Eerst een proefles? Dat kan ook! Speciaal daarvoor hebben we de 'september proeflesmaand'.

 

 

Droom je ervan om in de spotlights te staan? Kies dan uit de ruim 250 cursussen Muziek, Theater, Dans of Musical! Als je voor Factorium kiest, kies je voor een plek waar héél veel samenkomt. Natuurlijk word je begeleid door docenten die snappen wat jij wilt bereiken en zich volledig inzetten om dit samen met jou voor elkaar te krijgen. Maar het gaat verder dan dat. Je ontmoet andere podiumkunstliefhebbers en dit leidt regelmatig tot een aangewakkerd vlammetje van inspiratie, uitwisselen van ideeën en sowieso tot heel veel plezier!

 

Factorium staat erom bekend dat je naast je cursus allerlei mogelijkheden hebt om ook daadwerkelijk op te treden, alleen of samen met anderen. De doorgewinterde cursist doet dit vaak in een handomdraai. Ben je een beginner en heb je nog wat schroom, daag jezelf dan uit via de laagdrempelige optreedmomenten die Factorium biedt! Ook jij zult merken dat je plezier ontdekt in iets waarin je voorheen wat huiver had. Verder zijn er bij Factorium regelmatig masterclasses en workshops van bekende professionals. Een te gekke en leerzame aanvulling op je reguliere lessen!

 

 

 


 

meer informatie print