*Nieuw* Theaterkoor 'Uit volle borst'

Wil je zingen voor je plezier? Kriebelt het van binnen om je stem te laten horen? Galm je graag mee met de radio en is de badspons tot nu toe je publiek geweest? En zou je dit graag willen combineren met theater?  Dan wordt het hoog tijd dat je je aanmeldt voor dit plezierige koor 'Uit volle borst'! Infoavond: donderdag 21 september.

Dit koor is er echt voor spel- én zangplezier met elkaar. Je krijgt spellessen en een zeer divers aanbod van liederen voorgezet. Van een smartlap, pop,  klassiek, tot carnavalskraker. Van fluisterzacht tot schreeuwkoor of pruimenkoor. Naast het zingen staat de theatrale presentatie waarbij je acteert voorop.

 

Uitgebreide zangervaring en beheersing van het notenschrift zijn niet verplicht maar wel een pré.  Je krijgt les van een muzikale theatermaker in zang én theater. Gegarandeerd een cursus vol plezier waarbij je licht van hart in de avond ons pand weer verlaat. 

 

Meer informatie/inschrijven: klik hier! Of kom naar de infoavond op 21 september, 20.00-22.30 uur. Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A Tilburg.  

 

 

 


 

meer informatie print