Minimix & Kunstmix: extra groepen!

Ook dit jaar zijn we weer gestart met Minimix en Kunstmix: hele plezierige en leerzame cursussen voor kinderen van 4-6 jaar en 6-12 jaar! De kids gaan o.a. dansen, toneelspelen, muziekmaken en ontdekken zo wat ze leuk vinden. Aan het einde van de cursus is er 'n kleine presentatie voor de ouders. Inschrijven is nog mogelijk, er zijn extra groepen gestart!

 

Minimix 4-6 jaar

 

Lekker dansen en toneelspelen voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar. In de lessen wordt met een groepje kinderen gewerkt rond de eerste beginselen van spelen en dansen. De kinderen gaan hun fantasie gebruiken, kleine rolletjes spelen en lekker bewegen met hun lijf. Oude mensen bijvoorbeeld lopen en doen anders dan stoere mannen of tere elfjes. Kom meedoen en lekker spelen en dansen. Elke 12e les is er een kleine presentatie voor de ouders.

 

Klik hier voor meer informatie en/of inschrijven.

 

Kunstmix 6-9 en 9-12 jaar


Kun je niet kiezen tussen dansen, toneelspelen of muziek maken? Dan is hier een plezierige en energieke jaarcursus voor jou! En...kunstmix heeft nog een extraatje namelijk een blok beeldende vorming! Elke discipline wordt verzorgd door een vakdocent die je precies de eerste kneepjes van het vak leert. Elke 8e les wordt afgesloten met een kleine presentatie voor je ouders zodat je kunt laten zien wat je geleerd hebt!

 

Klik hier voor meer informatie en/of inschrijven.

 

 


 

meer informatie print