Weer plek in theatergroepen kinderen & jongeren!

In onze theaterlessen kun je helemaal los gaan met je verbeeldingskracht en het gebruiken van je stem en je lichaam! Samen werk je aan een voorstelling, die je aan het einde van het cursusseizoen laat zien in onze Factoriumzaal. Er is weer plek in de theatergroepen Perron 12 (10-12 jaar) en The Story of Us (12-15 jaar). Schrijf je snel in als je mee wilt doen!

 

Perron 12   (10-12 jaar)


Perron 12 is een drukbezochte cursugroep voor theaterbeesten (of beesten in wording) die graag hard werken aan een schitterende voorstelling. Vanuit gekke, maffe teksten en verhalen maak je samen met je groep een prachtige voorstelling. En dan kun jij aan al je vrienden en familie in het publiek laten zien dat je een échte acteur/actirce bent geworden!

 

> Meer info/inschrijven: klik hier!

 

 

The Story of Us (12-15 jaar)

 

The Story of us is de naam van de theatergroep voor jongeren van 12 -15 jaar. Je krijgt een deel van het jaar les in acteren. Hoe word je een betere acteur? Hoe maak je een scene? Dit doe je onder leiding van een professioneel theatermaker.

 

In de tweede helft van het jaar maak je samen een voorstelling naar eigen idee of aan de hand van een bestaande theatertekst. Al improviserend en werkend aan opdrachten kom je tot ideeën. Het kan over jouzelf gaan, maar ook over iets wat je zou willen zijn, of juist nooit zou kunnen zijn. En ja....theater is theater en wie weet wat er dan nog komt!

 

> Meer info/inschrijven: klik hier.

 

 

 

 


 

meer informatie print