Auditie nieuwe HipHop dance crew

Is HipHop je lust en je leven? En zou je heel graag op willen treden voor publiek? Onze nieuwe HipHop dance crew 'Strike Back' zoekt nog dansers! Strike Back is speciaal voor jongens en meiden in groep 5 t/m 8. Auditie: 19 november. Aanmelden t/m 16 november aanstaande.

Meedansen in een voorstellingsgroep betekent dat je onder andere optreedt bij events zoals open dagen en allerlei dansactiviteiten in en rondom Tilburg. En,.. dat is speciaal voor de dancecrews: je doet ook mee aan dancebattles!

 

Kortom: je doet veel danservaring op met elkaar en je ontdekt hoe het is om te dansen voor publiek. Het is intensief en leuk tegelijk! De trainingsdag met je crew is op dinsdagen van 18.00 - 19.00 uur.

 

Aanmelden auditie

Je komt alleen in aanmerking voor deelname in de crew als je ook aanvullende 'reguliere' danslessen volgt. Daarnaast willen we graag vooraf zien hoe je danst en daarom is er vooraf een auditie. De auditie voor Strike Back is op zondag 19 november van 11.00 - 12.30 uur. Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk 16 november aan via een e-mail naar a.verspeten@factorium.nl. Stuur ook een foto mee en een overzicht van je danservaring. Na ontvangst, ontvang je meer informatie.

 

 

 

 

 


 

meer informatie print