Bandleden gezocht!

Verschillende Factorium-bandjes zijn nog op zoek naar bandleden! Er zijn diverse 'vacatures'. Absolute beginner of onontdekt mega talent, iedereen is welkom! Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Omdat het gaat om een jaarcursus die reeds is gestart, bieden we deze cursus tegen gereduceerd tarief aan.

bandJe wordt begeleid door een enthousiaste en deskundige docent die zelf veel ervaring heeft met het spelen in een (rock)band. De muziek die wordt gespeeld, bepaal je samen met de andere bandleden.  Van speeltechniek tot repertoire keuze, van een naam verzinnen tot ieders podiumpresentatie; alles komt aan bod! Motivatie is het allerbelangrijkste als je deze cursus wilt volgen.

Optreden

Natuurlijk is een band geen band zonder dat er wordt opgetreden! Ook dit is onderdeel van de cursus. Je krijgt als bandje de kans om op te treden in bijvoorbeeld Paradox of Extase (afhankelijk van de locatie waar je les hebt en de mogelijkheden). En aan het einde van het cursusjaar sta je op een groot podium tijdens het Sprokkelrockfestival!

 

> Klik hier voor meer informatie over de bandworkshop. Het gaat om een jaarcursus die reeds is begonnen, om die reden krijg je dan ook korting op het cursusgeld.

 

 

 

 


 

meer informatie print