Auditities Rockacademie Auditie Coaching!

Bij het RAAC-traject van Factorium word je in 15 weken klaargestoomd voor audities bij de Rockacademie. Is je eindbeoordeling goed? Dan heb jij automatisch een auditieplek te pakken! Op 25 november en 2 december zijn de selecties. Schrijf je snel in!

 

De docenten van het RAAC-traject zijn (oud)studenten en veelal ook docenten van de Rockacademie. Zij weten om die reden precies wat je moet kunnen en kennen voor je auditie! Tijdens het RAAC-traject krijg je onder andere instrumentale- en/of zanglessen, bandcoaching en lessen solfège. Daarnaast bereid je je voor op de verschillende elementen van de audities bij de Rockacademie, onder andere het motivatiegesprek, de gehoortest en je presentatie.

 

  

Unieke talenten

Bij dit alles ontdek je wat jouw unieke talenten zijn en je wordt gecoacht hoe je je daarmee kunt onderscheiden bij de auditie. Je kunt het RAAC-traject volgen als bassist, music producer, drummer, gitarist, rapper, songwriter, toetsenist of vocalist. Aan het eind van het traject wordt elke cursist beoordeeld. Een positief advies betekent een directe toelating tot de auditieronde van de toelatingsprocedure van de Rockacademie.  

 

> Klik hier voor meer informatie/inschrijven. Wil je je inschrijven? Doe dit dan op tijd! Op zaterdag 25 november en 2 december vinden de selecties plaats voor deelname aan RAAC.

 


 

meer informatie print