Kerstconcert in de Abdijkerk van Koningshoeven

Voor het 7e jaar op rij wordt er met medewerking van o.a. Factoriumdocenten en -cursisten op zondag 17 december een prachtig Kerstconcert gegeven in de abdijkerk van Abdij O.l.v. van Koningshoeven. De opbrengst van het concert is bestemd voor de ziekenpost bij een trappistenklooster in Oeganda.

 

 

Je hoort het VKK (o.l.v. Peter van Aerts), organist Mark van Platen, een strijkorkest van Factorium (o.l.v. Jos van den Dungen), een blokfluitorkest bestaande uit verschillende blokfluitensembles van Factorium en Kunst & Co (o.l.v. Rosalyn de Groot). Zij brengen een gevarieerde programma van o.a. Vivaldi,  Bach en Rutter. Daarnaast geven de broeders van de Abdij O.l.v. van Koningshoven een concert in kerstsfeer.  

 

De opbrengst komt ten goede aan de ziekenpost bij het trappistenklooster in Oeganda. Deze ziekenpost is te klein en het ontbreekt aan middelen om op een goede wijze zorg te verlenen aan kinderen en vrouwen. Voor de kinderen is het noodzakelijk een eigen opvang te hebben en het team zou veel meer de dorpen in willen trekken om voorlichting te geven in het kader van goede zorg en vaccinaties voor moeder en kind. Jouw bijdrage maakt het mede mogelijk om hierin weer wat stappen te zetten!

 

Datum en tijd: zondag 17 december, aanvang 15.00 uur (kerk is open vanaf 14.30 uur)

Na afloop van het concert is er gelegenheid om Glühwein of chocolademelk te drinken op deze sfeervolle locatie.

Locatie: Abdijkerk Koningshoeve, Eindhovenseweg 3 Berkel-Enschot.

Entree: €12,00 / €6,00 (kinderen tot 16 jaar). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven. Reserveren kan ook via abdijkerstconcert@gmail.com.

 


 

meer informatie print