Zin-in-alles!-dagen in de carnavalsvakantie

Twee héle leuke, creatieve dagen in de carnavalsvakantie (15 & 16 februari) voor kinderen van groep 1 t/m 8 en jongeren uit de 1e en 2e klas van het VO. De dagen zijn gevuld met  workshops muziek, theater, dans, musical en beeldende kunst. Én we hebben een speciale dag waarin je vlogs leert maken! VOL - inschrijven is niet meer mogelijk. 

GROEP 1 & 2 


Wij vinden het belangrijk dat ook de jonge kids al lekker kunnen genieten van de Zin-in-alles!-dagen. Op donderdag 15 februari krijgen ze workshops muziek, theater en beeldende kunst en op vrijdag 16 februari kunnen de kinderen meedoen aan workshops muziek, dans en beeldende kunst. Muziek en beeldende kunst komen dus beide dagen aan bod, maar de invulling is anders. De dagen zijn ook wat korter dan de Zin-in-alles-dagen voor de 'oudere kinderen'. Maar we weten zeker dat de kinderen vol verhalen thuis komen! 

 

GROEP 3 t/m 8


Op donderdag 15 februari krijg je workshops in dans, theater en beeldende kunst. En de volgende dag op vrijdag 16 februari kun je meedoen aan workshops musical, muziek en beeldende kunst. Je gaat lekker zingen, flink dansen (ook Streetdance of Hiphop!), toneelspelen, tekenen, stempelen en aan de slag met textiel. Dat wordt lekker hard werken maar natuurlijk vooral heel veel plezier maken! 

  

**NIEUW ** PROJECT F (GROEP 7 en 8)

 

Zijn EnzoNikki en Kaj jouw helden? Zit je in groep 7 of 8? Wij zoeken jou voor Project F op vrijdag 16 februari! Je leert hoe je allerlei types neer kunt zetten en hele vette vlogs kunt maken! Doe je mee? Breng dan ook je telefoon met selfiestand of een camera mee, je oplader en eventueel een selfiestick of tripod.  

 

JONGEREN 1E EN 2E KLAS V.O.

 

Zit je in de 1e of 2e klas van het voortgezet onderwijs? Heb je eerder aan de 'gewone versie' meegedaan en ben je daar nu te oud voor? Met deze NEXT versie hoeft je deze twee dagen niet te missen! En voor de nieuwelingen: je gaat twee héle leuke dagen tegemoet!

Op donderdag 15 februari volg je de workshop Soapacteren waarin jij zelf een soapster wordt. Op vrijdag 16 februari doe je mee aan de workshop Your next Danceclip waarin jij en je groep een vette clip maken met jullie dansmoves! 

 

 

PRAKTISCHE INFO & INSCHRIJVEN - VOL inchrijven is niet meer mogelijk

 

Vanwege de kwaliteit van de workshops en het plezier van de kinderen en jongeren, delen we de groepen in op leeftijd. Als je een vriendje of vriendinnetje mee wil nemen, geef dit dan aan bij je aanmelding. We houden hier rekening mee bij het indelen van de groepen. Speciale kleding is niet nodig, je kunt gewoon iets aandoen waarin je lekker kunt bewegen. Je neemt zelf een lunchpakketje mee, wij zorgen voor iets lekkers en wat te drinken.

 

Vlak voor de Zin-in-alles!-dagen versturen we een e-mail met de groepsindeling en meer informatie. Bij afwezigheid is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk, tenzij wij minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte worden gesteld. 

   

Locatie:  Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg

Groep 1 & 2: 

Donderdag 15 februari en/of vrijdag 16 februari van 10.00 - 13.00 uur, €10,00 per dag. 

Groep 3 t/m 8:

Donderdag 15 februari en/of vrijdag 16 februari van 10.00 - 15.30 uur,  €12,50 per dag. 

Project F (groep 7 en 8):

Vrijdag 16 februari van 10.00 - 15.30 uur, €12,50 per dag.

Klas 1 & 2 voortgezet onderwijs:

Donderdag 15 februari en/of vrijdag 16 februari van 13.00 - 16.00 uur, €12,50 per dag.

 

Inschrijven is niet meer mogelijk!

 

De workshops beeldende kunst worden verzorgd door Ateliers Tilburg.


 

meer informatie print