Nieuwe theatercursussen in januari

Theaterdier? Deze maand starten er weer nieuwe theatercursussen voor zowel beginners als gevorderden! Vooraf meer informatie? Kom dan op 25 januari naar de infoavond en maak kennis met de makers en hun werkwijze. Aarzel niet langer en laat de teugels van je verbeelding los! 

NIEUWE THEATERCURSUSSEN

 

Theater voor beginners (volwassenen, 14 weken) - Hidde Brouwers 

Beginnerscursus voor wie de eerste schreden wil zetten als acteur. Klik hier.

 

Theater vervolg (volwassenen, 14 weken) - Nathan van Groenigen

Voor wie na de beginnerscursus verder wil! Klik hier.

 

Fysieke improvisatie (volwassenen, 15 weken) - Arjan Gebraad

De gevorderde speler kan terecht bij niemand minder dan Arjan Gebraad (docent academie voor Circus and Performing arts) voor fysieke improvisaties. Klik hier.

 

Maken & spelen kindertheatervoorstelling (volwassenen, 15 weken) - Reem Wittenbols

Reem Wittenbols (regisseur jeugdtheatergezelschap Het Paard Dat Vliegt) maakt samen met jou een kindertheatervoorstelling. Je hoeft geen muzikant te zijn, een instrument te spelen of te bezitten om deel te kunnen nemen aan deze cursus. Klik hier.

 

Theaterkoor Uit Volle Borst (volwassenen, 14 weken) - Lieve van Tuijl

En er kan natuurlijk weer volop gezongen en gespeeld worden bij het theaterkoor Uit Volle Borst! Klik hier.

 

 

18 EN 19 JANUARI: DÉ THEATERAVONDEN

 

Wil je al eerder wat zien van onze theatercursussen? Op 18 en 19 januari zijn de voorstellingen van de groepen van het eerste half jaar. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen! Meer info en kaartverkoop: klik hier.

 

25 JANUARI: INFORMATIEAVOND

 

Op 25 januari is er een informatieavond (20.00 - 22.30 uur) waarbij je kennis maakt met de makers en hun werkwijze. Deze avond kent een vast programma met korte proeves waaraan je kunt deelnemen. Aanmelden is niet nodig, wees wel op tijd aanwezig. Locatie: hoofdgebouw Factorium, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat).

 


 

meer informatie print