Factorium Festival!

Op zondag 4 maart wordt het hoofdgebouw van Factorium in Tilburg omgetoverd tot één groot podium. Oftewel: het Factorium Festival! Het is een dag voor jong en oud, gevuld met muziek, dans, theater en musical. Je ziet spetterende optredens én kunt zelf in de huid van een superster kruipen bij workshops en masterclasses van o.a. Ruud Jolie (Within Temptation) en Daphne Scheerlink (o.a. Everybody Dance Now)! Entree: gratis.

 

Tussen 13.00 - 18.00 uur wordt alles uit de kast getrokken in een heel afwisselend programma in onder andere de Factoriumzaal, De Witte Salon, De Nachtclub, Kinderatelier en Poptempel. Dit alles in lentesfeer, we zetten de bloemetjes alvast buiten! Je kunt op je gemak rondslenteren, genieten van de vele optredens en voorstellingen, meelopen in een mysterie-tour, muziekinstrumenten uitproberen, je coupe laten stylen door zingende kappers, openbare repetities en bijzondere masterclasses bijwonen, terug in de tijd gaan bij een Chaka Khan tribute en er is zelfs een Room for guilty pleasures!

  

Speciaal voor de kids!

Speciaal voor de kinderen is er een Kinderatelier waar ze lekker kunnen knutselen, met muziek bezig kunnen zijn en mee kunnen doen aan mini-workshops. Natuurlijk zijn papa en mama ook van harte welkom. 

 

  

**HIGHLIGHT** Workshops HipHop Daphne Scheerlink (o.a. Everybody Dance Now!) 

 

Tijdens het Factorium Festival kan er ook gedanst worden! En hoe! We pakken dit jaar uit met danseres/choreograaf Daphne Scheerlink (bekend van o.a. Everbode Dance Now en Battle on the Dancefloor). Ze geeft twee workshops HipHop: een voor alle dansers en een voor mensen met danservaring (intermediate). Dus trek je coolste sneakers uit de kast en kom dansen het tijdens Factorium Festival!

 

  

 **HIGHLIGHT** Workshops Metal gitaar met Ruud Jolie (gitarist Within Temptation)

 

Guitar heroes opgelet! Ga helemaal uit je dak bij het Factorium Festival met niemand minder dan Ruud Jolie van o.a. Within Temptation! Hij geeft je een flinke stoomcursus metalgitaar spelen. Neem je gitaar mee en plug in bij de workshop van Ruud! 

 

 

  

**VOLLEDIGE PROGRAMMA FACTORIUM FESTIVAL**

 

 

< VOLLEDIGE PROGRAMMA: KLIK HIER >  

 

 

 

Deze lente-editie van het Factorium Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Groenrijk Tilburg (zie ook Facebook en Instagram). 


 

meer informatie print