** NIEUW** Masterclasses Real acting door Karen Sibbing

Karen Sibbing is een actrice die na afronding van de Academie voor Theater in Tilburg naar Australie vertrok, daar een acteursopleiding deed en een overweldigende acteercarrière wist op te bouwen. Je krijgt via Factorium de kans om masterclasses bij haar te volgen (8x en werkzaterdag) waarin Karen je de technieken leert die ze in Australië eigen heeft gemaakt. Geschikt voor de ervaren speler.

Karen geeft een zeer praktische masterclass gebaseerd op technieken die ze in Australië geleerd en gebruikt heeft waarbij de acteur zich niet overgeeft aan een rol of personage maar zich ten dienste stelt van het theaterstuk.

 

De focus ligt op de ander. Het wérkelijk kijken en luisteren naar de ander. 'Als iedereen op de spelvloer zijn best zou doen om de ander te laten schitteren, gaat het pas echt knallen'. Deze masterclass van 8 lessen en een werkzaterdag is geschikt voor de ervaren speler. Klik hier voor meer informatie en/of inschrijven!

 

Karen Sibbing speelde 10 jaar lang in gerenommeerde theatergezelschappen en won in 2012 de theaterprijs Greenroom Award.  Nu is ze terug in Nederland en is ze bereid haar kennis en vaardigheden te delen met ervaren Tilburgse acteurs. 

 


 

meer informatie print