Finale Volkszanger Junior!

Krijgen ze de handjes op elkaar? Weten ze een feestje te bouwen? Raken ze iedereen diep met hun hartverscheurende ballade? Hebben ze DE snik? Komende zondag 27 mei (13.00 uur, toegang gratis) wordt in Café Bolle in Tilburg de beste jonge volkszanger van 2018 gekozen. De hoofdprijs is zingen op het Festival van het Levenslied op 3 juni!

Foto: De halve finalisten van Volkszanger Junior (met organisatie) - Cloakture Photography

 

 

Tijdens de halve finale in Theaters Tilburg werden acht grote talenten uitgekozen: Rogier, Thimo, Brandon, Senna, Daymian, Nick, Farah en Tiamo. Na een coachingstraject op gebied van zang en performance door Factorium Podiumkunsten (mede-organisator van het project) zijn alle kinderen klaar om het podium te betreden. Dit keer met de mogelijkheid om als volkszanger een echt feestje te bouwen in de kroeg.

 

Modeshow

Vaste partner van Volkszanger Junior is sinds jaren Rian Donders. Zij is onmisbaar als personal coach van de kinderen voordat ze het podium op moeten. Daarnaast zorgt ze in de pauze voor entertainment door kinderkleding te showen uit haar winkel Rojami's Kids.

Gaby Kagie, Julia van Helvoirt (winnares Idols), Bo Oprinsen (So You Think You Can Sing), Dennis van Os en Nelis Heesbeen wisselen elkaar af om na de finale een mooi en warm feestje te bouwen.

 

Vragen?

Als je nog vragen hebt mail ons via: volkszangerjunior@factorium.nl.

 

Hopelijk tot snel!

 

De organisatie van Volkszanger Junior: 

 

Carla de Nijs, Caspar Naaijkens, Rian Besems en Aafje Dohmen


 

meer informatie print