Factorium cursist Jitske Wildemans in finale Archipelconcours

Het wordt een spannende dag zondag 25 maart! Dertienjarige celliste Jitske Wildemans, leerling van docent Frank Spronk, speelt in de finale van het Archipel Muziekconcours. Ze neemt het op tegen 5 andere, jonge musici. Jitske heel veel succes gewenst! Vanuit ons nu al een groot applaus!

De Vrienden van Archipel organiseert dit jaar voor de vijfde keer het Archipel Muziekconcours; een (licht) klassieke muziekwedstrijd voor jonge musici van 8 tot 18 jaar. Archipel organiseert het muziekconcours om cliënten, mantelzorgers én omwonenden de kans te bieden te genieten van klassieke muziek op hoog niveau. 

 

Jitske: "Ik vind het een heel leuk concours omdat je voor deze ouderen speelt en je hoort ook eens mensen spelen die je nog niet kent". Jitske speelt in de finale de volgende stukken: Allegro Appassionato spelen van C. Saint-Saens en Lied ohne Worte van F. Mendelssohn Bartoldy.

 

Wil je erbij zijn om Jitske aan te moedigen en te genieten van haar muziek? Datum en tijd: 25 maart, 14.30 uur. Locatie: Muziekgebouw Eindhoven. Klik hier voor kaarten (€ 6,50 ).  

 

 

 


 

meer informatie print