Nederlandse Musical Dagen: wij doen mee!

Samen met honderden musicalfans de bekendste musicalhits meezingen? Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Kom naar de Nederlandse Musical Dagen op 29 en 30 juni! Factorium is er natuurlijk bij! De talenten van onze MusicAllFactory zie je bij de Summer Sing Along! We houden je op de hoogte!

Op vrijdag 29 juni is de aftrap met de Summer Sing Along, gevolgd door het Musical Talent Gala op zaterdag 30 juni. Dan showen de Nederlandse musicalproducenten hun meest spraakmakende producties, zoals All Stars en Evita. En natuurlijk zijn er vele muscialsterren aanwezig...!

 

Naast het optreden van onze MusicAllFactory tijdens de Summer Sing Along kun je ook genieten van optredens van de getalenteerde studenten van Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater.

 

> Volg het repetitieproces van onze MusicAllFactory op onze Instagram pagina! De Nederlandse Musical Dagen is zelf natuurlijk ook te vinden op social media. Check Instagram en Facebook. Tickets: klik hier.

 


 

meer informatie print