De Grote Muziekreis!

Op zaterdag 26 mei organiseert RotaryClub Tilburg Leijdal voor de tweede keer ‘De Grote Muziekreis’! Deze dag is speciaal voor kinderen en jongeren. Zij kunnen op 5 locaties in de stad gratis lezingen, masterclasses en workshops bijwonen. Factorium doet ook mee met een gratis theatervoorstelling, dans- en muziekworkshop!

PROGRAMMA FACTORIUM

 

14.00 - 14.40 uur Theateroorstelling 'Tatata Taaa...' - regie Reem Wittenbols
Dit theaterprogramma is speciaal bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar + hun (groot-)ouders of verzorgers. Deze luchtige familievoorstelling gaat over een groep muzikanten die zich voorbereidt op een groots klassiek concert. De concentratie, het stemmen van de instrumenten, de aandacht voor de dirigent..... maar waar is de dirigent? Paniek. Hoe dan ook kost wat kost zal met bloed, zweet en tranen dit meesterwerk moeten worden uitgevoerd.

 

14.15 - 15.00 uur Workshop Afrikaanse dans

Deze workshop is speciaal voor kinderen uit groep 7 en 8.

 

14.00 - 16.30 uur Play-in onder leiding van Suzan Lutke
Samen muziek maken! Tijdens deze middag gaan de kinderen en jongeren aan de slag met Suzan Lutke die hen laat ontdekken hoe leuk en leerzaam het is om samen muziek te maken!

 

 

Aanmelden?

 

Aanmelden voor een van bovenstaande activiteiten? Stuur dan een e-mail naar: aanmelden@factorium.nl.

 

 

 

Muziek is goed voor persoonlijke en creatieve ontwikkeling. Als gevolg van bezuinigingen komen kinderen en jongeren steeds minder met muziek in aanraking en niet iedereen kan zich muziekles of een bezoek aan een concert veroorloven. Om die reden heeft RotaryClub Tilburg-Leydal besloten om dit muziekevenement in het leven te roepen.

 

Er is ook een programma in Poppodium 013, ParadoxChapel Studio en Concertzaal Tilburg. De dag wordt afgesloten met het gratis concert ‘Hoe Sprookjes Klinken’.  


 

meer informatie print