10 JUNI: OPEN DAG FACTORIUM GOIRLE

Ben je een theaterdier, popartiest in wording, danser in de dop of droom je van een plekje op het podium in een musical? Ontdek en ontwikkel jouw talent bij Factorium! We vertellen je er meer over tijdens de Open Dag in Goirle op zondag 10 juni in CC Jan van Besouw. Die dag kun je ook meedoen aan workshops en genieten van allerlei optredens!

 

 GRATIS WORKSHOPS MUZIEK - THEATER - DANS 

 

Zit je in groep 5 of hoger? Wil je graag muziek maken, toneel spelen of lekker dansen? Doe dan om 10.30 uur mee aan gratis workshops! Klik hier voor een overzicht. Extra leuk: om 12.15 uur speel je meteen al mee in de ‘De Rattenvanger van Hamelen’ samen met het leerlingorkest Colorato van Harmonie Oefening en Uitspanning. Natuurlijk zijn je familie en vrienden dan ook van harte welkom om te komen luisteren in de Foyer! 

 

Muziek met peuters

De allerkleinsten kunnen in de ochtend samen met ouders/verzorgers meedoen aan de workshop ‘Muziek met Peuters’.

 

Doe je mee? Schrijf je dan snel in!

Wil je meedoen met de muziekworkshop of muziek met peuters, schrijf je dan vóór 6 juni in via workshopsgoirle@factorium.nl met vermelding van je contactgegevens en de workshop. Geef je je op ná 6 juni, dan ben je ook van harte welkom maar kunnen wij je geen plekje meer garanderen.   

    

OPTREDENS EN MEET&GREET!

 

Tussen 12.45 – 14.30 uur ga je genieten van allerlei muziekoptredens door onze docenten! Elk kwartier zie je een ander optreden met andere instrumenten. Let goed op, want zit er een instrument bij dat je aanspreekt (en misschien wel meerdere!) ga dan na het optreden mee met de docent voor een ‘meet&greet’ en een proefles als je het zelf uit wilt proberen. De proefles is niet op de dag zelf, maar op een ander moment.

 

Natuurlijk ontbreekt ook een infostand niet, waar je informatie krijgt over alle andere cursussen die worden gegeven in Goirle. En ook hier kun je een gratis proefles aanvragen!

 

SPETTERENDE DANSVOORSTELLING 'ONZE WERELD'

 

Tip: gedurende de dag is om 12.00 en 14.00 uur de spetterende dansvoorstelling 'Onze Wereld' te zien in de Theaterzaal van CC Jan van Besouw. Een leuke combinatie met de Open Dag! Kaarten: klik hier.

 

 

 


 

meer informatie print webshop