'Voor de Show' - MusicAllFactory Volwassenen

Op vrijdag 15 (uitverkocht), zaterdag 16 en zondag 17 juni zie je 'Voor de Show'; de afstudeervoorstelling van de vierdejaars studenten van onze MusicAllFactory (MAF)! Met ondersteuning van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen deze afstudeerkanjers stukken uit bekende musicals.

Je ziet de volgende 4e jaars studenten: Christine Cacciapaglia- van Asselt, Diede Timmers, Dorine Heijltjes, Edo Luijten, Eva-Marijn de Vries, Hugo Buylinckx en Pleun Akkers.

 

De spanning stijgt... want voor hen is dit de laatste keer dat ze in ons Factorium Theater zullen schitteren voordat ze de volgende stappen zetten in de musicalwereld. Wij zijn nu al trots op deze toptalenten! 

 

En wie weet zie je in deze voorstelling de grote musicalsterren van de toekomst want tientallen studenten (o.a. Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Terence van der Loo) vonden gedurende de afgelopen jaren via de MusicAllFactory hun weg naar het professionele musicalpodium.

 

Data en tijden: 15 juni (UITVERKOCHT) en 16 juni om 20.00 uur en 17 juni om 14.30 uur.

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)

Entree: € 18,50. Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor zaterdag en zondag, deze kunt u kopen bij de receptie van Factorium. Pinnen is mogelijk. 

 


 

meer informatie print