Een nieuw cursusjaar bij Factorium!

Droom jij ervan om in de spotlights te staan? Bij Factorium kun je kiezen uit ruim 250 verschillende cursussen Muziek, Theater, Dans en Musical. Je kunt bij ons terecht als aanstormend toptalent, maar ook als absolute beginner. In september start er weer een nieuw cursusjaar. Inschrijven is nu al mogelijk!

Factorium is een plek waar je jouw talent kunt ontdekken en ontplooien. Op een hele plezierige manier, want podiumkunst ís plezier! Behalve dat je wordt begeleid door docenten en creatives die hun vak heel goed verstaan, nodigen we ook met regelmaat stevige gastdocenten uit voor een masterclass of workshop. Daarnaast ontmoet je ook andere podiumkunstliefhebbers en dit leidt regelmatig tot een aangewakkerd vlammetje van inspiratie en uitwisselen van ideeën.

 

Wie in de spotlights wil staan, kan direct het podium op bij Factorium! Onder andere in het Factorium Theater. Laat jezelf zien in een spetterende musicalvoorstelling, speel mee in een intiem muziekconcertje, knal van het podium met een van onze popbands, schitter in een spannende theatervoorstelling of laat je moves zien bij een dansvoorstelling. Het kan allemaal! Heb je nog wat huiver, dan is er het laagdrempelige open podium Links van het LED-scherm.

 

Vooraf meer informatie?

Kom dan naar onze Open Dag op zondag 9 september, of schrijf je in voor een proefles

  


 

meer informatie print