Voorronde compositiewedstrijd NBE

Jaarlijks ontvangt het Nederlands Blazersensemble (NBE) meesterwerken van 100 (piep)jonge componisten voor de jaarlijkse compositiewedstrijd. In het voorrondeconcert bij Factorium op 12 oktober laten jonge componisten uit het zuiden van het land hun composities horen. Ook Factorium cursisten doen mee! Toi-toi voor Ilan, Finley en Harm!

Dit jaar is het thema van de compositiewedstrijd "Adam en Eva". Ook zo benieuwd waar die jongeren mee komen? Een rap? Een liedje? Een compositie voor groot orkest? Kom vooral luisteren en aanmoedigen!

 

De winnaars van deze avond gaan met een arrangeur hun stuk bewerken voor het Nederlands Blazers Ensemble en dit daarna uitvoeren met hen tijdens concerten in Ede (Akousticum) en Utrecht (TivoliVredenburg). Wie weet staat er straks een zuiderling met het NBE in het Concertgebouw in Amsterdam op Nieuwjaarsdag!

 

Luisteren & stemmen voor de Publieksprijs

Ook Factorium cursisten Ilan, Finley en Harm zijn druk bezig met het verfijnen van hun meesterwerk! We zijn supertrots op deze jonge talenten! Het leuke is: je kunt hun inzending al beluisteren... en op ze stemmen! Degene met de meeste likes krijgt de Publieksprijs.

 

Heel veel succes en plezier Ilan, Finley en Harm! Hopelijk wordt jullie inzending uitgekozen en spelen jullie straks op het Voorrondeconcert!

 

Ilan van Elk (14 jaar) klarinet - Luisteren & stemmen: klik hier!

 

 

 Finley Mutsaers (11 jaar) slagewerk -  Luisteren & stemmen: klik hier!

 

 

 Harm Kolen (13 jaar) viool - Luisteren & stemmen: klik hier!

 

 

Datum en tijd: 12 oktober 19.30 uur.

Waar: Factorium, Koningsplein 11a Tilburg
Kaarten: € 7,50. Klik hier hier om kaarten te bestellen. Het is ook mogelijk om voor aanvang een los kaartje te kopen aan de zaal.

Meer info over NBE en de wedstrijd: klik hier.


 

meer informatie print webshop