Masterclass Acting met Karen Sibbing & Samara Hersch

Karen Sibbing is een actrice en theatermaakster met Nederlandse roots. Ze woonde en werkte 10 jaar in Australië en won daar vele prijzen. Samara Hersch is een gevestigd schrijver in Australië. Ze is tevens theatermaakster en studeert in Nederland aan de gerenommeerde regieopleiding Das Arts. De dames geven binnenkort een masterclass bij Factorium!

Karen en Samara: 'In this workshop we want to immerse you in our rehearsel process. You will be treated like professional actors and work with techniques we use to analyse the text, open up the world of the play, reveal with subtext, be fully embodied in your work, and to be truthfully present when listening and responding to your scene partner.'

 

Samara neemt de rollen van docent en regisseur op zich. Karen zal deels werken met jou als speler (op de vloer) en je inzage geven in haar persoonlijk proces en daarmee ook in dat van jou. Daarnaast fungeert ze ook als docent. Er wordt gewerkt aan de hand van Wild Duck van Ibsen.

 

Onderdeel van het professionele werkproces is dat je voorbereid naar de masterclass komt en je thuiswerk serieus neemt. Let op: de voertaal van deze Masterclass is engels.

 

> Meer informatie  & inschrijven: klik hier

 

 

 

 


 

meer informatie print