Zin-in-alles!-dagen in de carnavalsvakantie

Twee héle leuke, creatieve dagen in de carnavalsvakantie (7 & 8 maart) voor kinderen van groep 1 t/m 8 en op vrijdag Project F voor 10-14 jarigen. De dagen zijn gevuld met super leuke workshops muziek, theater, dans, musical en beeldende kunst. Inschrijven kan t/m 24 februari.

Groep 1 & 2 

 

We willen graag dat ook de hele jonge kinderen al lekker genieten van de Zin-in-alles!-dagen. Op donderdag 7 maart krijgen de kinderen de workshops muziek, theater en beeldende kunst en op vrijdag 8 maart de workshops muziek, dans en beeldende kunst. Muziek en beeldende kunst komen dus beide dagen aan bod, maar de invulling is anders. De dagen zijn ook wat korter dan de Zin-in-alles-dagen voor de 'oudere kinderen'. Maar we weten zeker dat de kinderen vol verhalen thuiskomen! 

 

Groep 3 t/m 8


Op donderdag 7 maart krijg je workshops in dans, muziek en beeldende kunst. En de volgende dag op vrijdag 8 maart kun je meedoen aan workshops musical, theater en beeldende kunst. Je gaat bijvoorbeeld lekker zingen, flink dansen (ook Streetdance of Hiphop!), toneelspelen, tekenen, stempelen en aan de slag met textiel. Dat wordt lekker hard werken maar natuurlijk vooral heel veel plezier maken! 

 

   

Praktische informatie en inschrijven
Vanwege de kwaliteit van de workshops en het plezier van de kinderen en jongeren, delen we de groepen in op leeftijd. Als je een vriendje of vriendinnetje mee wil nemen, geef dit dan aan bij je aanmelding. We houden hier rekening mee bij het indelen van de groepen. Speciale kleding is niet nodig, je kunt gewoon iets aandoen waarin je lekker kunt bewegen. Hou er wel rekening mee dat bij de workshops beeldende vorming met verf gewerkt kan worden. Je neemt zelf een lunchpakketje mee, wij zorgen voor iets lekkers en wat te drinken.

  

Locatie:  Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg

Data: donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart (carnavalsvakantie).

Groep 1 & 2: 10.00 - 13.00 uur, kosten €10,00 per dag, Klik hier om in te schrijven.

Groep 3 t/m 8: 10.00 - 15.30 uur, kosten €12,50 per dag. Klik hier om in te schrijven.
Let op: inschrijven kan t/m 24 februari.

  

Vlak voor de Zin-in-alles!-dagen versturen we een e-mail met de groepsindeling en meer informatie. Bij afwezigheid is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk, tenzij wij minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte worden gesteld. 

 

De workshops beeldende kunst worden verzorgd door Ateliers Tilburg.


 

meer informatie print